fbpx

Με δύο φιλικά στη Νίκαια κλείνει την προετοιμασία της η Εθνική Νέων

Με δύο φιλικά στη Νίκαια κλείνει την προετοιμασία της η Εθνική Νέων

Δύο φιλικά προετοιμασίας έχει προγραμματισμένα η Εθνική Νέων, αυτό το Σαββατοκύριακο 10-11/6 στο κλειστό της Νίκαιας, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος U21, που φιλοξενείται σε Ελλάδα και Γερμανία το χρονικό διάστημα 20/6-2/7.

Από σήμερα Παρασκευή (9/6) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συγκεντρωθεί στην Αθήνα, επιστρέφοντας από το προπονητικό καμπ της Θεσσαλονίκης, για να μπει ο επίλογος στην προετοιμασία της “γαλανόλευκης”.

Το Σάββατο (10/6) η Εθνική θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Μαρόκου, στις 18:30 στη Νίκαια και την Κυριακή, στις 18:00 το Μπαχρέιν στο ίδιο γήπεδο. Και οι δύο αναμετρήσεις θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα και θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

Θα ακολουθήσουν ακόμη δύο φιλικοί αγώνες με τις ίδιες ομάδες (με Μπαχρέιν στις 13 Ιουνίου και με Μαρόκο στις 14 Ιουνίου).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γεωργιάδης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους Παπαγιάννη (Αερωπός Έδεσσας), Αλεξανδρίδη, Κυριακίδη, Μπαμπατζανίδη (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Αναστασίου, Δικαιούλια, Γερουλάνο, Παγιάτη, Παναγιώτου, Στεφανίτση (ΑΣΕ Δούκα), Σίνα, Τόσκα (Δράμα ΄86), Κοτσιώνη, Μ. Στάθη (ΕΣΝ Βριλησσίων), Κουκουλά, Νικολίνταη, Βασιλείου Τσάφο (Ιωνικός ΝΦ), Κουτουλογένη (Ολυμπιακός), Αναγνωστόπουλο (Πανελλήνιος), Παπάζογλου, Τζωρτζίνη (ΠΑΟΚ) και Δάιο (ΧΑΝΘ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ