fbpx

Δούκας: Παραμένει συνεργάτης του Χαλκίδη και τη νέα χρονιά ο Ζαμπούνης

Δούκας: Παραμένει συνεργάτης του Χαλκίδη και τη νέα χρονιά ο Ζαμπούνης

Ο Στάθης Ζαμπούνης θα παραμείνει μέλος του προπονητικού επιτελείου του ΑΣΕ Δούκα και τη σεζόν 2023-2024, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων.

Η ανακοίνωση του Δούκα αναφέρει: «Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στάθη Ζαμπούνη. Ο προπονητής θα συνεχίσει να είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Χαλκίδη, στον πάγκο των «μπλε» και τη σεζόν 2023-2024.

Οι δύο άνδρες έχουν άψογη συνεργασία από τον Μάρτιο του 2022 που συναντήθηκαν προπονητικά στον ΑΣΕΔ και αυτό αποτυπώνεται και στα λόγια του Στάθη Ζαμπούνη, μετά την απόφαση του να συνεχίσει να είναι μέλος στην «οικογένεια» του Δούκα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΣΕΔ, καθώς το πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας αλλά κι ο τρόπος που δουλεύουμε όλοι (παίκτες, προπονητές και διοίκηση), μου δίνει κίνητρο για να έρχομαι κάθε μέρα στο γήπεδο με μεγάλη όρεξη και χαμόγελο.

Έχουμε νεαρούς αθλητές που προσδοκούμε τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσουν στο ελληνικό χάντμπολ και ήδη βελτιώνονται συνεχώς, πράγμα που αποτυπώθηκε και κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης παρουσίας μας στο F4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Καθοριστικής σημασίας για την ανανέωση μου ήταν επίσης κι η παρουσία του Γιώργου Χαλκίδη στον πάγκο της ομάδας, καθώς δίπλα του μαθαίνω συνεχώς και νιώθω ότι η συνεργασία μας είναι άκρως δημιουργική.

Περιμένουμε την επόμενη χρόνια με ανυπομονησία προκειμένου να ξαναμπούμε στο σπίτι μας, στο Δαΐς, γεγονός που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση. Εύχομαι να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες».

Θυμίζουμε ότι ο Στάθης Ζαμπούνης ανδρώθηκε αγωνιστικά στον ΑΣΕ Δούκα, έπαιξε σε Δικέα και ΑΕΚ και όταν αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια» επέστρεψε στην οικογένεια των «μπλε» στην οποία έχει αφοσιωθεί προπονητικά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ