fbpx

Μετακομίζει από τον Ολυμπιακό στον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων ο Σκοδριάνος

Μετακομίζει από τον Ολυμπιακό στον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων ο Σκοδριάνος

O Nίκος Σκοδριανός μετά απο δύο χρόνια στο staff του Ολυμπιακού μετακομίζει στην ανδρική ομάδα του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα αναφέρει: «Μετά από δύο αξέχαστες σεζόν η συνεργασία μου με την ομάδα του Ολυμπιακού φτάνει στο τέλος της. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Καρασαββίδη που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι συνεργάτης του, όπως επίσης και τον Νίκο Γραμματικό για την συνεργασία μας στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που μπόρεσα να δουλέψω και να μάθω δίπλα σε δύο καταξιωμένους προπονητές και παίκτες τέτοιου υψηλού επιπέδου, οι οποίοι είναι γεννημένοι νικητές και άψογοι επαγγελματίες. Εύχομαι σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού, staff, παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Εις το επανιδείν!»

Λίγη ώρα αργότερα μετά την ανάρτηση του, ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων γνωστοποίησε ότι προπονητής της ανδρικής ομάδας για την νέα σεζόν 2023-24 θα είναι ο Νίκος Σκοδριανός.

«Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσουμε και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο του. Ήμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει μέσα από τον σύλλογο μας την λαμπρή πορεία του», ανέφεραν στην ανακοίνωση τους οι ιθύνοντες του Λεωνίδα.

Ο Σκοδριανός ξεκίνησε την προπονητική το 2013 στα αναπτυξιακά τμήματα του Γ.Α.Σ Καματερού.

Την σεζόν 2018-19 ανέλαβε την γυναικεία ομάδα του συλλόγου η οποία αγωνιζόταν στην Α1 εθνική κατηγορία, ενώ την ίδια χρονιά με εκείνον στο “τιμόνι” το τμήμα νεανίδων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της εν λόγω κατηγορίας.

Το 2020 ήταν προπονητής της γυναικείας και της εφηβικής ομάδας του Άρη Νίκαιας, ενώ τις σεζόν 2021-22 και 2022-23 εργάστηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς στη θέση του βοηθού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ