fbpx

Παπαβασίλης στο ApexSports.gr: «Ο Δούκας μας ξάφνιασε σε πολλά σημεία»

Παπαβασίλης στο ApexSports.gr: «Ο Δούκας μας ξάφνιασε σε πολλά σημεία»

Σε έναν δραματικό αγώνα, ο Ολυμπιακός νίκησε 28-27 στην παράταση τον Δούκα στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών που διεξήχθη στο Ναύπλιο και κατέκτησε το τρίτο του τρόπαιο στον θεσμό, διεκδικώντας το νταμπλ στους τελικούς της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά την αναμέτρηση ο Γιώργος Παπαβασίλης, μίλησε στο ApexSports.gr για το παιχνίδι με τον Δούκα και τον τίτλο με την ομάδα του.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά στο τέλος ήμασταν εμείς αυτοί που χαμογελάσαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου είμαι πολύ χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου και φυσικά πολλα μπράβο στον Δούκα για την αξιόλογη προσπάθεια. Όπως είπα δεν πήραμε εύκολα τον τίτλο και αυτό φαίνεται από την παράταση. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και ποιοι είμαστε στην πραγματικότητα και σηκώσαμε το Κύπελλο», είπε αρχικά ο αριστερός εξτρέμ.

Στην ερώτηση, αν περίμεναν τον Δούκα τόσο ανταγωνιστικό απάντησε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι θα συναντήσουμε μια ομάδα όπως ο Δούκας, διότι τρέχει είναι πολύ καλή στην άμυνα και έχει καλούς τερματοφύλακες. Ο ΑΣΕΔ έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και μας ξάφνιασε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, όμως βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε».

Για την φάση που έκρινε την παράταση του αγώνα: «Δεν θεωρώ ότι έγινε κάποιο λάθος από την διαιτησία, είδε σωστά στην παράταση και έκρινε σωστά το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ