fbpx

Τζηράς: «Δείξαμε τεράστια ψυχή και είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου» (vid)

Τζηράς: «Δείξαμε τεράστια ψυχή και είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου» (vid)

Αποστολή Ναύπλιο,

Ο ΑΣΕ Δούκα νικώντας τον Διομήδη Άργους με 30-25 στην παράταση προκρίθηκε στον τελικό του 19ου Final-4 Κυπέλλου Χάντμπολ Ανδρών Λουξ στο Ναύπλιο.

Μετά την αναμέτρηση ο αρχηγός του Δούκα, Δημήτρης Τζηράς, προχώρησε σε δηλώσεις λέγοντας τα εξής: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, ήμασταν εκπληκτικοί. Δείξαμε τεράστια ψυχή ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Αυτή η ομάδα έχει “μέταλλο” και είναι πολύ νεαρή σε ηλικία και γουστάρω που είμαι εδώ. Έχουμε ένα τελικό μπροστά μας, που έχει τεράστια σημασία για τον σύλλογο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μπήκαμε λίγο μουδιασμένα στην αρχή, όμως βρήκαμε τα πατήματά μας και στο κρίσιμο σημείο του αγώνα κάναμε step up και πήραμε τη νίκη».

Στην ερώτηση τι είχε ο Δούκας και πήρε τη νίκη είπε: «Σίγουρα όταν είσαι στο ημίχρονο πίσω με τρία γκολ είναι δύσκολο, απέναντι σε μια πολύ καλή και μαχητική ομάδα που είναι ο Διομήδης. Όταν φέρμα το ματς στα ίσια, φαινόταν στα μάτια των παικτών του Δούκα ότι εμείς θα κερδίσουμε».

Για τα νέα παιδιά που έχει ο Δούκας και για την ωριμότητα που είχαν στην αναμέτρηση, τόνισε: «Όλα τα παιδιά το χάρηκαν πάρα πολύ. Νομίζω φάνηκε και στα πανηγύρια αυτό, που ήμασταν σαν μικρά παιδιά. Χαίρομαι πάρα πολύ για τους συμπαίκτες μου».

Για τον αυριανό τελικό, ανέφερε: «Εφόσον προκριθήκαμε, θα κάτσουμε να δούμε το ματς, με την ησυχία μας. Ξέρουμε ότι ο τελικός θα είναι δύσκολος, αλλά αποδείξαμε κλαι σήμερα ότι παλεύουμε τα ματς ματς μέχρι το τέλος και το ίδιο θα κάνουμε και αύριο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ