fbpx

Μοντόρο στο ApexSports.gr: «Να σηκώσουμε την πρώτη κούπα της χρονιάς»

Μοντόρο στο ApexSports.gr: «Να σηκώσουμε την πρώτη κούπα της χρονιάς»

Το 3ο Κύπελλο Ελλάδος της ιστορίας του θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός μετά το 2018 και το 2019.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν την ΑΕΚ με 24-21 στον 2ο ημιτελικό του 19ου Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ και αύριο στις 19:15 θα αντιμετωπίσουν τον Δούκα στον 40ο τελικό της διοργάνωσης, όπως συνέβη και το 2018.

Μετά την αναμέτρηση ο δίμετρος παίκτης του Ολυμπιακού, Άνχελ Μοντόρο, μίλησε στο Apex Sports.gr για τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του.

«Το παιχνίδι ήταν όπως περιμέναμε. Δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά στο σκορ. Τα γκολ που βάλαμε στο τελευταίο 10λεπτο ξεκαθάρισαν τον παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους να σκοράρουν. Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που τους άξιζε να είναι στον τελικό, όμως εμείς θα πάμε να σηκώσουμε την πρώτη κούπα της χρονιάς. Σήμερα έχουμε να δουλέψουμε για τον αυριανό τελικό Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν κοντά μας», είπε αρχικά ο Ισπανός δεξιός ίντερ των Πειραιωτών.

Για το γεγονός πως δεν αφήσαν την ΑΕΚ να περάσει καθόλου μπροστά στο σκορ είπε: «Ξεκινήσαμε από την αρχή μπροστά και αυτό ήταν αρκετά σημαντικό, γιατί όταν είσαι πίσω πρέπει να κοντρολάρεις τα συναισθήματα σου. Αυτό λοιπόν μας βοήθησε πολύ, ότι αφήσαμε πίσω τον αντίπαλό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ