fbpx

Final-4 Ανδρών, Χαλκίδης: «Η πρόκριση μας ήρθε δύσκολα – Ας κερδίσει ο καλύτερος» (vid)

Final-4 Ανδρών, Χαλκίδης: «Η πρόκριση μας ήρθε δύσκολα – Ας κερδίσει ο καλύτερος» (vid)

Αποστολή Ναύπλιο,

Στον πολυχώρο “Φουγάρο” (Ασκληπιού 98, Ναύπλιο) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαϊου 2023 και ώρα 12:30 η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 19ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ.

Παρόντες θα είναι εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ/ΟΧΕ Ανδρέας Μούκιος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και φυσικά οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλιστ. 

Ο πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί ανάμεσα σε Διομήδη και Δούκα (8/5, 15:30) με τους εκπρόσωπους των ομάδων να είναι οι προπονητές Γιώργος Ζαραβίνας και Γιώργος Χαλκίδης και οι αρχηγοί Γρηγόρης Τζιμπούλας και Δημήτρης Τζηράς.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο προπονητής του Διομήδη, Γιώργος Ζαραβίνας: «Είμαστε χαρούμενοι σαν ομάδα που συμμετέχουμε στο Κύπελλο, απέναντι σε τρεις ιστορικές ομάδες. Μετά από μια εκπληκτική χρονιά, θα κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε έτοιμοι, για να σταθούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα στο γήπεδο. Σε έναν ημιτελικό δεν υπάρχουν φαβορί και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Ο αρχηγός της ομάδας του Άργους, Γρηγόρης Τζίμπουλας, σημείωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε σε ένα φαιναλ φορ υψηλών απαιτήσεων. Ο Δούκας είναι αρκετά ανταγωνιστικός και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός του Δούκα, Γιώργος Χαλκίδης, είπε: «Είναι μεγάλη χαρά για την ομάδας που βρισκόμαστε εδώ, γιατί η πρόκριση ήρθε δύσκολα. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Όσον αφορά, τον αρχηγό του Δούκα, Δημήτρη Τζηρά, ανέφερε τα εξής: «Έχουμε ματώσει για να βρεθούμε εδώ. Δεν έχουμε έρθει εδώ απλά για την συμμετοχή, αλλά για αν διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Διομήδη ένας αξιόλογος αντίπαλος. Επειδή η ομάδα μου έχει πολλούς νέους παίκτες έυχομαι να το ευχαριστηθούν».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ