fbpx

ΟΦΝΙ: «Με εμπιστοσύνη στις αθλήτριες μας ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει»

ΟΦΝΙ: «Με εμπιστοσύνη στις αθλήτριες μας ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει»

Η φετινή σεζόν στην Α1 Γυναικών ολοκληρώθηκε και η Κυπελλούχος και Φιναλίστ του Πρωταθλήματος, Νέα Ιωνία προχώρησε στον απολογισμό της για τη σεζόν 2022-23, μέσω της επίσημης σελίδας του Συλλόγου, στο Facebook.

Στην αναρτηση τους οι άνθρωποι του ΟΦΝΙ δεν ξέχασαν τον Σάσα Ζιβούλοβιτς, αναφέρθηκαν στο σπουδαίο έργο που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου και έδωσαν τα εύσημα στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση αναφέρει: «Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, μας δίνεται η ευκαιρία για τον απολογισμό της χρονιάς.

Μιας χρονιάς στην οποία η ομάδα μας κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, την 2η θέση του Ελληνικού Πρωταθλήματος, την 2η θέση στις Νεάνιδες και την πρόκριση της στην Τελική Φάση των Κορασίδων, συνεχίζοντας πιστά το αναπτυξιακό της έργο.

Αυτό που σημάδεψε όμως, ανεξίτηλα τον σύλλογο μας αλλά και το σύνολο του αθλήματος πανελλαδικά, ήταν ο αδόκητος χαμός του προπονητή μας Σάσα Ζιβούλοβιτς, ενός ανθρώπου που πρόσφερε το μέγιστα στο σωματείο, αλλά και το σωματείο έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του.

Συγχαίρουμε τις αθλήτριες του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αλλά συγχαίρουμε ακόμα περισσότερο τις δικές μας αθλήτριες και τους προπονητές μας, που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πάλεψαν με συνέπεια μέχρι την τελευταία στιγμή για τα όνειρα τους.

Με εμπιστοσύνη στις αθλήτριες μας ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει. Συνεχίζουμε μαζί…

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2022-23 Ο.Φ.ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

2η ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2022-23 Ο.Φ.ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ