fbpx

19ο Μεσογειακό Τουρνουά: Με τρεις νίκες και πέντε ήττες φεύγει η Εθνική Παίδων από την Τύνιδα

19ο Μεσογειακό Τουρνουά: Με τρεις νίκες και πέντε ήττες φεύγει η Εθνική Παίδων από την Τύνιδα

Τρεις νίκες και πέντε ήττες είναι ο αγωνιστικός απολογισμός της Εθνικής μας ομάδας παίδων στη 19η Μεσογειάδα χάντμπολ που φιλοξενείται στην Τύνιδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε και της Τουρκίας με 25-22 και έκλεισε ουσιαστικά με τρεις σερί νίκες (Αλγερία, Κουβέιτ και Τουρκία) τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση που την έφεραν στη 10η θέση της διοργάνωσης.

Παρά το γεγονός ότι η Ελληνική ομάδα κληρώθηκε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και είχαν να αντιμετωπίσουν ισχυρές δυνάμεις του αθλήματος όπως είναι οι Γαλλία, Ισπανία, Κροατία, Ρουμανία και Αίγυπτος, οι παίκτες πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις αποκομίζοντας εμπειρίες που θα φανούν πολύτιμες και για την αγωνιστική τους πορεία στο μέλλον.

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Παίδων, Γιωργος Χαλκίδης, στις δηλώσεις, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη διοργάνωση, επισήμανε: «Με την τρίτη νίκη η Εθνική μας ομάδα των παίδων απέναντι στην ισχυρή Τουρκία αποχαιρετά το πολύ δυνατό τουρνουά των Μεσογειακών αγώνων της Τυνησίας. Δείξαμε πολύ μεγάλο πάθος και αυτοπεποίθηση και με δεδομένη την μεγάλη καταπόνηση γιατί ήταν το όγδοο παιχνίδι σε πέντε μέρες.

Χτίζεται μια ακόμα ελπιδοφόρα γενιά νέων αθλητών με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος μας. Αγωνιστήκαμε στο γκρουπ μας απέναντι σε υπερδυνάμεις του αθλήματος όπως Κροατία Γαλλία, Αίγυπτος, Ισπανία και Ρουμανία αλλά μόλις παίξαμε με τον άλλο όμιλο στα χιαστί παιχνίδια κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια».

Η αποστολή της Εθνικής Παίδων ταξίδεψε στην Τυνησία με 17 αθλητές: Ξυπνητός, Κοτζιάς, Βούλγαρης, Σφακιωτάκης (ΑΕΚ), Κάμπας, Αλεξίου, Μπάλτζης, Μαυρίδης (Φέρωνας Βέροιας), Λίτσης, Τσιούμας, Λιάκος (ΑΣΕ Δούκα), Καρκαγκέλης, Ορφανός (Διομήδης Άργους), Γιάντσα (ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου), Γώγολος (Αθηναϊκός), Χαριζόπουλος (ΧΑΝΘ), Παπαδημητρίου (Φίλιππος Βέροιας).

Την αποστολή ακολούθησαν ο τεχνικός σύμβουλος Χαράλαμπος Προδρομίδης, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Χαλκίδης, Αντώνης Δάσκαλος και ο ιατρός Χαράλαμπος Λάμπρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ