fbpx

Πελεκίδης: «Το δεύτερο παιχνίδι με τον ΟΦΝΙ θα είναι εντελώς διαφορετικό»

Πελεκίδης: «Το δεύτερο παιχνίδι με τον ΟΦΝΙ θα είναι εντελώς διαφορετικό»

Την προετοιμασία του ενόψει του, εντός έδρας, δεύτερου τελικού της Α1 Γυναικών απέναντι στον ΟΦΝΙ (26/04, 18:00), συνεχίζει το τμήμα Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το “μπρέικ” στη Νέα Ιωνία, το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη έπιασε αμέσως δουλειά προκειμένου να πάρει τη νίκη στην Θεσσαλονίκη, αποτέλεσμα το οποίο θα δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα όσον αφορά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Έλληνας τεχνικός, άκρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση-χαρακτήρα μέσα στην Αθήνα, θέλει η ομάδα του να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, προκειμένου να “θωρακίσει” τον θρόνο του πρωταθλητή.

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του ΟΦΝΙ με 18-19, στο πλαίσιο του πρώτου τελικού, ο Πελεκίδης στις δηλώσεις του, τόνισε πως το δεύτερο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό από το πρώτο.

«Κάναμε το πρώτο βήμα, κάτι πολύ σημαντικό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κλειστό, με πολύ δυνατές άμυνες. Η αλήθεια είναι ότι ελέγχαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος, το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να αναλύσουμε τα πράγματα που δεν πήγαν όπως θα θέλαμε και να προετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι, το οποίο σίγουρα θα είναι εντελώς διαφορετικό», ανέφερε ο “ασπρόμαυρος” τεχνικός.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ