fbpx

Παγκόσμιο: Πρεμιέρα στα play off για την Εθνική Γυναικών απέναντι στην Γερμανία

Παγκόσμιο: Πρεμιέρα στα play off για την Εθνική Γυναικών απέναντι στην Γερμανία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών με προπόνηση στο Westpress Arena του Χάμ ενόψει του σημερινού πρώτου αγώνα με τη Γερμανία, στις 18:15 (ΕΗF TV), για τα play off του Παγκόσμιου πρωταθλήματος χάντμπολ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κόσμου, η οποία προέρχεται από μία σπουδαία σχολή του αθλήματος με μεγάλη παράδοση και τεράστια δυναμική.

Η Εθνική Γερμανίας έχει πάρει μέρος στα 24 από τα 28 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Γυναικών και στα 15 από τα 18 Eυρωπαϊκά Πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί, ενώ έχει και 4 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

H αποστολής της Εθνικής Γυναικών: Ανδρίτσου, Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Μανιά, Στουγιαννίδου, Καρέλα (ΟΦΝ Ιωνίας), Χατζηπαρασίδου, Ζυγούρα, Τσικνάκη, Ζενέλι, Σεβδίλη, Μεντεσίδου (ΠΑΟΚ), Κερλίδη, Αργυροπούλου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Καραμάνου (ΓΑΣ Καματερού), Γκάτζιου (Γκραν Κανάρια- Ισπανία).

Η «γαλανόλευκη» θα επιστρέψει στην Ελλάδα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας και αμέσως μετά θα μεταβεί στη Χαλκίδα για προετοιμασία, ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη στις 17:45 (ΕΡΤSPORTS) θα υποδεχθεί τη Γερμανία στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ