fbpx

Α2 Ανδρών: Από τη Νίκαια ξεκινούν οι αγώνες της ανόδου

Α2 Ανδρών: Από τη Νίκαια ξεκινούν οι αγώνες της ανόδου

Στο κλειστό “Γεώργιος Χαλκίδης” θα βρεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή (9/4) Άρης Νίκαιας και Πανελλήνιος και όποια ομάδα καταφέρει να νικήσει θα εξασφαλίσει και τη συμμετοχή της στην Handball Premier τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για το ντέρμπι κορυφής στην Α2 Ανδρών με τις δύο ομάδες να “ακονίζουν τα ξίφη τους” και να προετοιμάζονται για τον αγώνα της χρονιάς.

Βαθμολογικά, ο Άρης Νίκαιας βρίσκεται στην κορυφή με 34 βαθμούς (σε 18 παιχνίδια) ενώ ο Πανελλήνιος έχει δύο βαθμούς λιγότερους (32 σε 17 αναμετρήσεις). Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο Σύλλογος των Ολυμπιονικών είχε επικρατήσει του Άρη στην Κυψέλη με 5 γκολ με 28-23 με τις δύο ομάδες να έχουν ουσιαστικά στο παθητικό τους από μια ήττα.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου τους έδωσε τη δυνατότητα να ενισχυθούν και το αυριανό παιχνίδι θα κρίνει και το ποιος Σύλλογος θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια

Διαιτητές της συνάντησης έχουν οριστεί οι διεθνείς Τζαφερόπουλος και Μπετμαν, ενώ το κλειστό της Νίκαιας αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ