fbpx

Handball Premier, 21η αγωνιστική: Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό – Δυνατές μάχες σε Άργος, Πυλαία και Έδεσσα

Handball Premier, 21η αγωνιστική: Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό – Δυνατές μάχες σε Άργος, Πυλαία και Έδεσσα

Ολοκληρώθηκε χθες το πρώτο σκέλος της 21ης αγωνιστικής της Handball Premier, με την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, και σήμερα Σάββατο 18/03 θα διεξαχθεί το δεύτερο σκέλος, με πέντε δυνατές αναμετρήσεις σε Άργος, Πυλαία, Έδεσσα, Βριλήσσια και Ηλιούπολη.

Χθες Παρασκευή (17/03), η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα του Ζαφειράκη Νάουσας με 34-21, και παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης με 39 βαμούς, ενώ οι νησιώτες παραμένουν στην 8η θέση με 16 βαθμούς.

Σήμερα, η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στο κλειστό της Ηλιούπολης, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την ουραγό ΧΑΝΘ, σε αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 14:00 μετά το μεσημέρι. Για τους περσινούς πρωταθλητές ο αγώνας φαίνεται σαν μια καλή ευκαιρία για να ξαναβρούν αγωνιστικό ρυθμό μετά τη διακοπή, ενώ για τη νεανική ομάδα της ΧΑΝΘ το κέρδος θα είναι οι εμπειρίες των νεαρών παικτών.

Στις 15:00, τα Βριλήσσια θα φιλοξενήσουν τον ΑΣΕ Δούκα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να κυνηγήσουν κάθε μαθηματική πιθανότητα, που θα αποτρέψει τον υποβιβασμό στην Α2. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχουν κλειδώσει την 6η θέση, και έχουν αξιώσεις για την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Στις 16:00, στο κλειστό του Άργους, η τοπική ομάδα του Διομήδη θα παίξει με τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει ήδη τις θέσεις τους, γεγονός που φανερώνει πως δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι είναι σίγουρα 4οι, και ο «Δικέφαλος» σίγουρα 3ος.

Στις 17:00 στο κλειστό της Μίκρας, η Πυλαία θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό, σε αναμέτρηση που εξαρτάται κυρίως και από το αποτέλεσμα στα Βριλήσσια. Εάν τα Βριλήσσια ηττηθούν στον αγώνα που θα γίνει νωρίτερα, τότε Πυλαία και Ιωνικός θα έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους στη Handball Premier.

Τέλος, στις 18:00 θα πέσει η αυλαία της 21ης στροφής του Ελληνικού πρωταθλήματος, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αερωπό Έδεσσας και Bianco Monte Δράμα, στο κλειστό της τοπικής ομάδας. Πρόκειται για την πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 21ης ημέρας, καθώς και οι δύο ομάδες διεκδικούν την πέμπτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Δράμα σήμερα είναι στην πέμπτη θέση με 19 βαθμούς και ο Αερωπός ακολουθεί με 18, όσους έχει και ο Δούκας.

Το πανόραμα της 21ης αγωνιστικής στη Handball Premier:

Παρασκευή 17/03:
ΑΕΚ-Ζαφειράκης Νάουσας 34-21

Σάββατο 18/03:
14:00 | Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΧΑΝΘ
15:00 | ΕΣΝ Βριλησσίων-ΑΣΕ Δούκα
16:00 | Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ
17:00 | ΑΕΣΧ Πυλαίας-Ιωνικός Affidea
18:00 | Αερωπός Έδεσσας ManDynamic-Bianco Monte Δράμα

Βαθμολογία (σε 20 αγώνες):
ΑΕΚ 39
Ολυμπιακός 36
ΠΑΟΚ 31
Διομήδης Άργους 26
ΓΣ Δράμας 19
Αερωπός Έδεσσας 18
ΑΣΕ Δούκα 18
Ζαφειράκης Νάουσας 16
Ιωνικός ΝΦ 14
Πυλαία 13
Βριλήσσια 10
ΧΑΝΘ 2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ