fbpx

Α1 Γυναικών: Με το βλέμμα στην πρόκριση στον τελικό ΟΦΝΙ, ΠΑΟΚ, Αναγέννηση και Πυλαία

Α1 Γυναικών: Με το βλέμμα στην πρόκριση στον τελικό ΟΦΝΙ, ΠΑΟΚ, Αναγέννηση και Πυλαία

Στην τελική ευθεία μπαίνει από το Σάββατο (18/3) πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με τη διεξαγωγή των πλέι οφ που θα κρίνουν την πρόκριση στον τελικό.

Στα ημιτελικά θα παίξουν ΟΦΝ Ιωνίας- Αναγέννηση Άρτας και ΠΑΟΚ Mateco- ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Οι Κυπελλούχες Ελλάδος υποδέχονται την Αναγέννηση Άρτας στο 1ο ματς της ημιτελικής φάσης και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Το τεχνικό επιτελείο της Νέας Ιωνίας θα στερηθεί των υπηρεσιών της βασικής αριστερής εξτρέμ Χρήστας Στουγιαννίδου, λόγω τιμωρίας, ενώ αμφίβολη λόγω τραυματισμού είναι η βασική αριστερή ίντερ Νικολίνα Κεπεσίδου.

Από την άλλη πλευρά η Άρτα κατεβαίνει πλήρης στην Αθήνα για να κάνει την έκπληξη και να αποκτήσει εκείνη το πλεονέκτημα έδρας.

ΠΑΟΚ και Πυλαία έχουν ήδη αγωνιστεί φέτος 3 φορές με τον “δικέφαλο του Βορρά” να έχει 2 νίκες, οι οποίες του έδωσαν τη 2η θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου.

Η σειρά είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά το πρώτο ματς ακόμα περισσότερο, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει κάποιες πολύ σοβαρές απουσίες, όπως της αρχηγού και βασικής πλέι μέικερ Μαρίας Χατζηπαρασίδου που είναι τιμωρημένη. Επιπλέον, ιδιαίτερη αμφίβολη είναι η Σεβδίλη, ενώ ενοχλήσεις έχει και η Ζυγούρα.

Για την ομάδα της Πυλαίας που για 2η συνεχόμενη χρονιά πρωταγωνιστεί στην Α1 Γυναικών και εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αποτελούν πρόκληση οι ημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ, δεδομένου πως είναι το αουτσάιντερ.

Η Πυλαία έχοντας πετύχει ήδη μία νίκη επί του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Παράλληλα πρέπει να διαχειριστεί και τις δικές της απουσίες (Γκόμεζ, Καραχαρίση, Ζηνωνίδου, Χ. Τροχίδου), ενώ αμφίβολες είναι οι αδερφές Κουκμίση

Πανόραμα πλέι οφ Α1 Γυναικών:

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023:
18:00, ΟΦΝ Ιωνίας-Αναγέννηση Άρτας

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023:
15:00, ΠΑΟΚ Mateco-ΑΕΣΧ Πυλαίας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ