fbpx

Ελλάδα-Αίγυπτος 22-31: Φιλική ήττα για την Εθνική U19 στο Κάιρο

Ελλάδα-Αίγυπτος 22-31: Φιλική ήττα για την Εθνική U19 στο Κάιρο

Την ήττα γνώρισε η Εθνική Ελλάδος U19 στην πρώτη φιλική αναμέτρηση με την Αίγυπτο στο Κάιρο, με σκορ 22-31, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που συνδιοργανώνουν Ελλάδα και Γερμανία, το χρονικό διάστημα 20/06 έως 02/07.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τέσταρε τις δυνάμεις του, ενώ ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γεωργιάδης, θα έχει τη δυνατότητα για νέες δοκιμές στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, σήμερα Σάββατο (11/03).

Η Εθνική Νέων βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (10/3) στο Κάιρο, και θα συναντηθεί ξανά με την ομάδα τη Αιγύπτου στη διεθνή διοργάνωση του καλοκαιριού, καθώς βρίσκονται στον ίδιο όμιλο, μαζί με τις Κούβα και Σαουδική Αραβία.

Στην αποστολή της “γαλανόλευκης” για τα φιλικά ματς στο Κάιρο είναι οι: Παπαγιάννης (Αερωπός Έδεσσας), Μπαμπατζανίδης, Αλεξανδρίδης, Κυριακίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Γερουλάνος, Παναγιώτου, Στεφανίτσης, Αναστασίου (ΑΣΕ Δούκα), Σίνα (Δράμα ’86), , Βασιλείου Τσάφος, Κουκουλας, Νικολίνταης (Ιωνικός ΝΦ), Κουτουλογένης (Ολυμπιακός), Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Αναγνωστόπουλος (Πανελληνιος ΓΣ), Δαϊος (ΧΑΝΘ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ