fbpx

Μεσογειακοί U17, Κροατία-Ελλάδα 25-9: Παρέμεινε στην τελευταία θέση η “γαλανόλευκη”

Μεσογειακοί U17, Κροατία-Ελλάδα 25-9: Παρέμεινε στην τελευταία θέση η “γαλανόλευκη”

Ακόμα μια ήττα γνώρισε η Εθνική Νεανίδων στη 16η Μεσογειάδα Γυναικών U17, που διεξάγεται στο Ναύπλιο. Η “γαλανόλευκη” ηττήθηκε από την Κροατία με 25-9 στο δεύτερο παιχνίδι της για τη Β’ φάση της διοργάνωσης.

Η Κροατία ανέβηκε στην 3η θέση με 10,5 πόντους και άφησε πίσω της την Τουρκία (9,5 πόντοι) με τις δύο ομάδες να είναι οι επικρατέστερες για να παίξουν στον μικρό τελικό.

Η Ελλάδα παρέμεινε στην τελευταία θέση με 2 πόντους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί με τη Ρουμανία για τις θέσεις 5-6.

Την Παρασκευή (3/3, 11:15) η Εθνική στο τελευταίο ματς της Β’ φάσης θα παίξει κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες δύο ομάδες της βαθμολογίας των θέσεων 1-6 θα αναμετρηθούν στον τελικό, οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 3-4 θα παίξουν στον “μικρό τελικό” και οι ομάδες που θα καταταγούν στις θέσεις 5-6 θα τεθούν αντιμέτωπες με “έπαθλο” την 5η θέση.

Διακύμανση:

ΚΡΟΑΤΙΑ (Κρίκατς): Πούντιτς, Σμίλιανεκ 1, Μπρούσιτς, Φράτνικ 6, Βούκοβιτς 4, Μαρκούλιν 2, Ρένιτς 2, Τσίσακ 2, Μίλιτς, Μπαμπάρα, Μιχάλιεβιτς 2, Μπουρντιέλεζ, Κράλιεβιτς, Τζελεκόβτσαν 3, Τζούμπατς 1, Μπούσεκ 2.

ΕΛΛΑΔΑ (Δανήλος): Τσακοπούλου, Λούκου, Γιαννοπούλου, Ζάμπα, Μαλταμπέ 1, Κατέβα, Φιλιππιάδου, Κουρτίδη, Γάσπαρη, Δρουγκίδου, Μαντζώρου, Ρούσσου 7, Πιπελίδου, Λουρίδα, Κιουκτσόγλου 1, Λυτρίβη.

Διαιτητές: Κουρνέλ- Λαμούρ (Γαλλία)
Παρατηρητές: Ντιλμέν (Τουρκία)- Ντεσερτάν (Γαλλία)
Δίλεπτα: 5-2, Πέναλτι: 2/3-5/7

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ