fbpx

Μεσογειακοί U17, Ελλάδα-Tυνησία 20-16: Προκρίθηκαν στην 6άδα οι “γαλανόλευκες”

Μεσογειακοί U17, Ελλάδα-Tυνησία 20-16: Προκρίθηκαν στην 6άδα οι “γαλανόλευκες”

Η Ελλάδα επικράτησε 20-16 της Τυνησίας στο τελευταίο παιχνίδι του Β’ ομίλου, στον οποίο κατέλαβε την 3η θέση, ενόψει του 16ου Μεσογειακού Πρωταθλήματος Χάντμπολ, που διεξάγεται στο Ναύπλιο.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Δανήλου πήρε την πρόκριση της στην 6αδα της διοργάνωσης και θα μεταφέρει στο νέο γκρουπ που θα δημιουργηθεί 2 πόντους, τους οποίους κέρδισε απέναντι σε Ρουμανία και Τουρκία.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στην πρώτη περίοδο που η Ελλάδα ξεκίνησε με 5-0 (7’), ενώ στο 27’ το σκορ ήταν 17-8. Στη συνέχεια η Τυνησία μείωσε, αλλά η Εθνική διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας φτάνοντας δίκαια στη νίκη που της επέφερε 3,5 πόντους, ενώ η Τυνησία πήρε 1,5 και ως 4η του ομίλου θα αγωνιστεί για τις θέσεις 7-9 της διοργάνωσης.

Διακύμανση:

ΕΛΛΑΔΑ (Δανήλος): Τσακοπούλου, Λούκου, Γιαννοπούλου, Θεοδωρίδου 1, Ζάμπα 2, Μαλταμπέ 6, Κατέβα, Φιλιππιάδου, Κοτίδου, Κουρτίδη, Γάσπαρη 5, Μαντζώρου, Ρούσσου 5, Πιπελίδου, Κιουκτσόγλου, Λυτρίβη 1.

ΤΥΝΗΣΙΑ (Γκαντούρ): Μπουντχαούια, Λαουέλ 1, Κελίφι 1, Γιαζίντι 2, Σλαμά Ο., Τσαμπανί, Νταράγκι, Λουχιτσί, Σλαμά Τσ. 1, Τσερίφ, Εσαϊέντ 3, Φερτσίτσι 1, Μπεν Αμέρ 3, Φεκί 2, Τσουίκα 1, Γκουλ 1

Διαιτητές: Μαλόκα- Σρντάνοβιτς (Κροατία), Παρατηρητές: Φερνάντεθ (Ισπανία)- Ντίλμεν (Τουρκία),
Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 2/2-1/1

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ