fbpx

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο ΣΕΦ

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο ΣΕΦ

Ξεκίνησε στο γήπεδο χάντμπολ του ΣΕΦ η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με το Βέλγιο για τα προκριματικά (5ος όμιλος) του Euro 2024.

To πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη (8/3, 21:10) στο Χάσελτ για την 3η αγωνιστική και το δεύτερο την Κυριακή (12/3, 18:00) στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου-Χαλκίδας για την 4η αγωνιστική των ομίλων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά τη σπουδαία νίκη επί της ισχυρής Ολλανδίας τον Οκτώβριο, διατηρεί σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση, αλλά αυτή περνάει υποχρεωτικά από τα δύο ματς με το Βέλγιο.

Οι αθλητές που κλήθηκαν είναι οι: Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Μπάγιος, Καραμπουρνιώτης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τόσκας, Λ. Παπάζογλου (Bianco Monte Δράμα), Τερλέτσκι, Τσιγαρίδας (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Αερωπός ManDynamic), Αναστασίου (ΑΣΕ Δούκα), Ελευθεριάδης, Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας).

Οι αθλητές που θα επιλεγούν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό θα συνεχίσουν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, από τη Δευτέρα (6/3). Στο δεύτερο στάδιο θα ενσωματωθούν και οι Μπόσκος, Κρητικός, Παπαντωνόπουλος, Μυλωνάς, Μπουκοβίνας, Μάλλιος και Σάββας, που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ