fbpx

Α1 Γυναικών, 17η αγωνιστική: Για την 4η θέση και την είσοδο στα πλέι οφ Αναγέννηση και ΑΕΚ

Α1 Γυναικών, 17η αγωνιστική: Για την 4η θέση και την είσοδο στα πλέι οφ Αναγέννηση και ΑΕΚ

Η προτελευταία αγωνιστική της Α1 γυναικών και συγκεκριμένα η 17η θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (25-26/2).

Την “αυλαία” της αγωνιστικής θα ανοίξει η αναμέτρηση ΠανόραμαΟρφέας Σουρωτής. Οι γηπεδούχες θέλουν τη νίκη στην προσπάθεια να εξαντλήσουν τα περιθώρια για την κατάκτηση της 4ης θέσης, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν υπέρ πάντων αγώνα έστω για έναν βαθμό που θα τον φέρουν σε πλεονεκτική θέση έναντι του Κορυδαλλού για την παραμονή στην κατηγορία.

Αμέσως μετά η αήττητη πρωτοπόρος Νέα Ιωνία θα φιλοξενήσει το Καματερό. Ο Κώστας Μπούνας θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κυπελλούχου Ελλάδος, που με την κατάκτηση ενός βαθμού κερδίζει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Ο ΓΑΣ Καματερού θα παίξει για το καλύτερο δυνατό, όπως συμβαίνει στους τελευταίους αγώνες του.

Η Αναγέννηση θα αναμετρηθεί στην Άρτα με την ΑΕΚ. Είναι η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του διημέρου, καθώς κρίνεται η 4η θέση και η συμμετοχή στα πλέι οφ. Σε περίπτωση νίκης η Αναγέννηση θα έχει στην… τσέπη, το εισιτήριο της τετράδας καθώς θα διατηρήσει τη διαφορά από την ΑΕΚ και το Πανόραμα και θα χρειάζεται απλώς έναν βαθμό απέναντι στον Ορφέα Σουρωτής στην τελευταία αγωνιστική. Για την ΑΕΚ αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν, καθώς στην επόμενη αγωνιστική η Ένωση θα πάρει τους δύο βαθμούς άνευ αγώνα, λόγω της αποχώρησης του Φιλίππου.

Τέλος, η ομάδα του Κορυδαλλού έχει το πλεονέκτημα για την παραμονή στην Α1 γυναικών. Με λιγότερο άγχος, πλέον, θα παίξει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην Πυλαία που ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια.

Πανόραμα 15ης αγωνιστικής Α1 Γυναικών:

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023:
16:30, ΑΕΠ Πανόραμα-Ορφέας Σουρωτής
16:45, ΟΦ Νέας Ιωνίας-ΓΑΣ Καματερού
18:00, Αναγέννηση Άρτας-ΑΕΚ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023:
16:00, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού-ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες):
1.Ν. Ιωνία 30
2.ΠΑΟΚ 28
3.Πυλαία 24
4.Αναγέννηση Άρτας 18
5.ΑΕΚ 16
6.Πανόραμα 16
7.ΓΑΣ Καματερού 14
8.ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού 6
9.Ορφέας Σουρωτής 6

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ