fbpx

Handball Premier: Σημαντικές αναμετρήσεις στο “μενού” της 19ης αγωνιστικής

Handball Premier: Σημαντικές αναμετρήσεις στο “μενού” της 19ης αγωνιστικής

Λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στη Handball Premier το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο (18-19/2) και μια τη Δευτέρα (20/2) για την 19η αγωνιστική.

Η “αυλαία” ανοίγει με την αναμέτρηση ΟλυμπιακόςΔράμα. Οι δύο ομάδες συναντιούνται για τρίτη φορά φέτος με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει δύο νίκες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εκ των οποίων η δεύτερη ήταν δραματική καθώς κρίθηκε στα πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, που τον έφερε στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα της Δράμας, ηττήθηκε στον τελευταίο αγώνα από την ΑΕΚ στην έδρα της και θέλουν να κρατηθούν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σημαντική αναμέτρηση θα γίνει και στην Έδεσσα. Ο Αερωπός θέλει τη νίκη στην προσπάθεια να ανέβει στην 5h θέση, ενώ για τα Βριλήσσια πλέον κάθε αγώνας μοιάζει με τελικό, στην προσπάθεια να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία. Η αθηναϊκή ομάδα προσφάτως απέκτησε και τον Κώστα Κοτσιώνη με δανεισμό από την ΑΕΚ, με στόχο να ενισχυθεί σε αυτή την προσπάθεια.

Μετά την ισοπαλία με τη Δράμα και τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού, ο Ζαφειράκης θέλει τους δύο βαθμούς κόντρα στη ΧΑΝΘ ώστε να βάλει ακόμη πιο στέρεα θεμέλια στην παραμονή του στη Handball Premier. Η ομάδα της Νάουσας κατάφερε να πάρει 7 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες στο δεύτερο γύρο και στην αναμέτρηση με τη ΧΑΝΘ θα είναι το απόλυτο φαβορί.

Δυνατή αναμέτρηση αναμένεται στο κλειστό της Νέας Κίου, ανάμεσα στον Διομήδη και τον Δούκα. Οι Αργίτες θέλουν τους βαθμούς για να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες και να μην κινδυνεύσει η κατάκτηση της τέταρτης θέσης, ενώ ο Δούκας, επιδιώκει να ανέβει στην πέμπτη θέση και να ξεπεράσει τη Δράμα.

Την Κυριακή (19/2), ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, κόντρα στην Πυλαία, η οποία πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα μετά την εκτός έδρας νίκη επί των Βριλησσίων, όμως χρειάζεται κι άλλους βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή στην κατηγορία.

Τέλος, τη Δευτέρα (20/2), η πρωτοπόρα της βαθμολογίας, ΑΕΚ, θα κλείσει την αγωνιστική κόντρα στον Ιωνικό.

Πανόραμα 19ης αγωνιστικής Handball Premier:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023:
14:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-Bianco Monte Δράμα
18:00, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic-ΕΣΝ Βριλησσίων
18:00, Ζαφειράκης Νάουσας-ΧΑΝΘ
18:00, Διομήδης Άργους-ΑΣΕ Δούκα

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023:
Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023:
ΟΑΚΑ 19:30, ΑΕΚ-Ιωνικός Affidea

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 18 αγώνες):
1.ΑΕΚ 33
2.Ολυμπιακός 32
3.ΠΑΟΚ 29
4.Διομήδης 22
5.Δράμα 17
6.ΑΣΕ Δούκα 16
7.Αερωπός Εδεσσας 16
8.Ιωνικός ΝΦ 14
9.Ζαφειράκης 14
10.Πυλαία 11
11.Βριλήσσια 10
12.ΧΑΝΘ 2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ