fbpx

A1 Γυναικών, 16η αγωνιστική: Στη Θεσσαλονίκη και οι τέσσερις αναμετρήσεις

A1 Γυναικών, 16η αγωνιστική: Στη Θεσσαλονίκη και οι τέσσερις αναμετρήσεις

Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται η δράση της Α1 γυναικών, καθώς οι τέσσερις αγώνες της 16ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στη “νύμφη του Θερμαϊκού”.

Ο “χορός” των αναμετρήσεων θα ξεκινήσει με το ΠανόραμαΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού. Οι γηπεδούχες έχουν καταφέρει να ανέβουν στην 5η θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά ο στόχος είναι να παραμείνουν εκεί. Ο Κορυδαλλός, προέρχεται από τη νίκη επί του Ορφέα Σουρωτής, που του δίνει πλεονέκτημα στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Μετά την ήττα από τον Κορυδαλλό ο Ορφέας Σουρωτής είναι σε δυσχερή θέση και θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό στους τρεις αγώνες που απομένουν, για να ξεφύγει από την ισοβαθμία με την αθηναϊκή ομάδα. Ωστόσο, φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση είναι η ΑΕΚ, που θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες από Πανόραμα και ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει την πέμπτη θέση.

Η τρίτη της βαθμολογίας Πυλαία υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη φέτος Νέα Ιωνία, στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της αγωνιστικής. Η Πυλαία προέρχεται από τη νίκη επί της Αναγέννησης Άρτας, ενώ η Νέα Ιωνία κέρδισε άνετα το Πανόραμα, στη σκιά της τραγικής απώλειας του Σάσα Ζιβούλοβιτς. Με νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Νέα Ιωνία κατακτά ουσιαστικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Τέλος, ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ φιλοξενεί την τέταρτη Αναγέννηση. Οι γηπεδούχες μετρούν φέτος δύο νίκες επί της ομάδας της Άρτας, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλουν τη νίκη στην προσπάθεια να εξαντλήσουν τις πιθανότητες κατάκτησης της πρώτης θέσης. Οι φιλοξενούμενες και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις δυσκόλεψαν αρκετά τον ΠΑΟΚ, γεγονός που προμηνύει ότι θα γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας.

Πανόραμα 16ης αγωνιστικής Α1 Γυναικών:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023:
16:30, ΑΕΠ Πανόραμα-ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού
18:00, Ορφέας Σουρωτής-ΑΕΚ
18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΟΦΝ Ιωνίας

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023:
15:00, ΠΑΟΚ Μateco-Aναγέννηση Άρτας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 15 αγώνες):
1.Ν. Ιωνία 28
2.ΠΑΟΚ 26
3.Πυλαία 22
4.Αναγέννηση Αρτας 18
5.ΑΕΚ 14
6.Πανόραμα 12
7.ΓΑΣ Καματερού 12
8.ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού 6
9.Ορφέας Σουρωτής 6

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ