fbpx

Πελεκίδης στο ApexSports.gr: «Να σηκώσουμε κεφάλι για το πρωτάθλημα»

Πελεκίδης στο ApexSports.gr: «Να σηκώσουμε κεφάλι για το πρωτάθλημα»

Ηγουμενίτσα, αποστολή

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 29-23 από τη Νέα Ιωνία στο Final-4 Κυπέλλου γυναικών στην Ηγουμενίτσα, με τον τεχνικό του “Δικεφάλου του Βορρά” να μιλά αποκλειστικά στο ApexSports.gr, για το χαμένο τελικό, αλλά και το μεγάλο στόχο της σεζόν που δεν είναι άλλος, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων”, είπε τα εξής: «Καταρχάς, συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, στη δικιά μου για την προσπάθεια που έκανε και φυσικά στη Νέα Ιωνία, για την κατάκτηση του τροπαίου. Γνωρίζαμε εξ αρχής, πως θα ήταν ένα παιχνίδι με το σκορ να βρίσκεται κοντά, όπως και ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του.

Ωστόσο, κάναμε ένα άσχημο ξεκίνημα στο β’ μέρος, το οποίο τελικά μας κόστισε. Χάσαμε και αρκετά σουτ, καθώς βρήκαμε απέναντί μας, μια τερματοφύλακα σε εξαιρετική κατάσταση, οπότε δίκαια ο τίτλος πήγε στη Νέα Ιωνία.

Έτσι, είναι ο αθλητισμός, κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει. Προχωράμε, καθώς έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Πρέπει να ανασυνταχτούμε, να σηκώσουμε κεφάλι και να ξεκινήσουμε δουλειά, προκειμένου να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ