fbpx

Τσικνάκη στο ApexSports.gr: «Δώσαμε δικαίωμα στην Άρτα να είναι ανταγωνιστική, όμως μετράει το αποτέλεσμα»

Τσικνάκη στο ApexSports.gr: «Δώσαμε δικαίωμα στην Άρτα να είναι ανταγωνιστική, όμως μετράει το αποτέλεσμα»

Ηγουμενίτσα, αποστολή

Ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Final-4 Κυπέλλου γυναικών, κερδίζοντας με σκορ 28-29 την Αναγέννηση Άρτας, και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (5/2) είτε τον ΟΦ Νέας Ιωνίας, είτε την ΑΕΚ, με φόντο το τρόπαιο.

Η τερματοφύλακας του “Δικέφαλου”, Εμμανουέλα Τσικνάκη μίλησε το ApexSports.gr και στη Μαρία Σκοπελίτου μετά το τέλος του πρώτου χρονικά ημιτελικού της διοργάνωσης, σχετικά με το παιχνίδι, το πως στάθηκε ο σημερινός της αντίπαλος, αλλά και για τον αυριανό τελικό στην Ηγουμενίτσα.

«Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Εννοείται πως σε έναν θεσμό όπως είναι το Κύπελλο, όπου τα ματς είναι νοκ-άουτ, ο καθένας θα μπει μέσα και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του, όποιες και αν είναι αυτές», είπε αρχικά η Εμμανουέλα Τσικνάκη.

«Η Άρτα σήμερα αυτό έκανε. Προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική 60 λεπτά και νομίζω το κατάφερε. Δώσαμε εμείς το δικαίωμα να το κάνει αυτό η Άρτα, η άμυνά μας σήμερα δεν ήταν τόσο καλή, παρόλα αυτά το αποτέλεσμα έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε, και αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλό, όποιος και αν είναι αυτός».

Σχετικά με το αν προτιμά κάποια ομάδα στον τελικό, είπε: «Δεν προτιμάω κανέναν, για μένα είναι το ίδιο όποια και αν αντιμετωπίσουμε. Από εκεί και πέρα, παίζει μία ομάδα που είναι πολλά χρόνια μαζί, έχει ομοιογένεια, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, αλλά και μία νεοσύστατη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, που είναι η πρώτη της χρονιά φέτος και έχει καταφέρει να βρίσκεται σε ένα final-4. Το φαβορί είναι η Νέα Ιωνία, αλλά και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι μπορεί από το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ