fbpx

Μούρνου στο ApexSports.gr: «Δε γίνεται να βάζουν τέτοιους διαιτητές σε τέτοιους αγώνες»

Μούρνου στο ApexSports.gr: «Δε γίνεται να βάζουν τέτοιους διαιτητές σε τέτοιους αγώνες»

Ηγουμενίτσα, αποστολή

Την ήττα με σκορ 28-29 γνώρισε η Αναγέννηση Άρτας από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του πρώτου χρονικά ημιτελικού του Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος στην Ηγουμενίτσα, και αποκλείστηκε πριν το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η περιφερειακός της Αναγέννησης, Ελένη Μούρνου, μίλησε στο ApexSports.gr και στη Μαρία Σκοπελίτου, σχετικά με το που κρίθηκε το παιχνίδι, τις καταλυτικές αποφάσεις των διαιτητών, αλλά και τους στόχους της ομάδας της για τη συνέχεια.

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, παίξανε πάρα πολύ καλά, ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, ξέραμε ότι θα είναι έτσι το παιχνίδι, γιατί πάντα ένας αγώνας Κυπέλλου είναι πολύ διαφορετικός από ότι ένας του πρωταθλήματος», είπε αρχικά η Ελένη Μούρνου.

«Παίξαμε αρκετά καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στη δική μου ομάδα, όπως και στον προπονητή, αλλά και τον κ. Κρανιώτη που έχει φτιάξει αυτή την ομάδα. Κάναμε υπερπροσπάθεια, τα δώσαμε όλα, αλλά δε γίνεται να βάζεις τέτοιους διαιτητές, σε τέτοιους αγώνες.

Δε γίνεται να κρίνονται παιχνίδια από τέτοια σφυρίγματα, γιατί στο τέλος αυτό έγινε. Υπάρχει το βίντεο, ας καθίσουν να το δουν και να καταλάβουν τι σφύριζαν στον ΠΑΟΚ και τι σφύριζαν στην Άρτα. Δεν το συζητάω, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πάρα πολύ καλά, αλλά καταφέραμε και τους φέραμε στα ίσα. Από εκεί και πέρα ας το δούνε οι αρμόδιοι».

Σχετικά με τους στόχους στο πρωτάθλημα, είπε: «Πρώτος στόχος είναι η 4αδα, όλα τα παιχνίδια θα κριθούν εκεί. Πρέπει να πάρουμε με τη σειρά όλους τους αγώνες που έρχονται, να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να κάνουμε ότι μπορούμε από εδώ και πέρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ