fbpx

Handball Premier: Συνέχεια με τα εξ’ αναβολής ματς της 14ης και 16ης αγωνιστικής

Handball Premier: Συνέχεια με τα εξ’ αναβολής ματς της 14ης και 16ης αγωνιστικής

Την Τετάρτη (1/2) θα διεξαχθούν οι εξ’ αναβολής αγώνες της 14ης και 16ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η “αυλαία” θα ανοίξει στο Άργος με το Διομήδη να υποδέχεται τον Ζαφειράκη Νάουσας στη “Νέα Κίο” στις 16:00. Μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Διομήδης θέλει να επιστρέφει στις νίκες μα βρεθεί στο +4 από τη Δράμα και να παραμείνει φαβορί για την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.
Από την άλλη πλευρά ο Ζαφειράκης δίνει μεγάλο αγώνα για την παραμονή και τις επόμενες εβδομάδες δίνει καθοριστικά παιχνίδια για την πορεία του στη Handball Premier. Η ομάδα της Νάουσας παλεύει όλα τα ματς, κάτι που απέδειξε και στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Τη σκυτάλη θα πάρουν τα Βριλήσσια, που θα αγωνιστούν κόντρα στην ΧΑΝΘ, εντός έδρας. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, αν επιθυμούν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Τα Βιλήσσια, γνωρίζουν ότι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στα δύο επόμενα που ακολουθούν στη Νάουσα (8/2) με το Ζαφειράκη και εντός (11/2) με Πυλαία παίζεται όλη η χρονιά. Η ΧΑΝΘ από την άλλη πλευρά θα παίξει για την ιστορίας της, έχοντας ήδη συνειδητοποιήσει ότι του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών.

Τέλος, στην αίθουσα “Γεώργιος Κασιμάτης”, στο ΟΑΚΑ ο Δούκας θα υποδεχτεί τον Ιωνικό για το τελευταίο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικης αγωνιστικής. Ο ΑΣΕΔ προέρχεται από μια σπουδαία πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ιωνικός ΝΦ, την προηγούμενη αγωνιστική, πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Βianco Monte Δράμας ’86 (30-19). Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς του λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να συνεχίσουν την ανοδική πορεία στο βαθμολογικό πίνακα, οι δε φιλοξενούμενοι για να κάνουν ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Πανόρα εξ αναβολής αγωνιστικής:

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023:
16:00 | Διομήδης Άργους-Ζαφειράκης Νάουσας
18:00 | ΕΣΝ Βριλήσσια-ΧΑΝΘ
21:00 | ΑΣΕ Δούκα-Ιωνικός Affidea

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ