fbpx

ΠΑΟΚ: Ξανά στα “ασπρόμαυρα” η Ζυγούρα – Ανακοίνωσε και την Νταμπέφσκα (pic)

ΠΑΟΚ: Ξανά στα “ασπρόμαυρα” η Ζυγούρα – Ανακοίνωσε και την Νταμπέφσκα (pic)

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Αγνή Ζυγούρα και Σάνια Νταμπέφσκα.

Ο “Δικέφαλος” ανακοίνωσε την Παρασκευή την επιστροφή της πρώην αρχηγού και την απόκτηση της 27χρονης πίβοτ από τη Βόρειο Μακεδονία μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν γα το τμήμα χάντμπολ γυναικών.

Για την Ζυγούρα ο ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε τα εξής: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αγνή Ζυγούρα, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Γεννημένη στις 04/02/1996, η Αγνή Ζυγούρα αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 175cm.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ από την Καστοριά, στην οποία παρέμεινε μέχρι και τα 18 της χρόνια. Το 2014 ‘μετακόμισε’ στην Αθήνα, για λογαριασμό του ΟΦΝΙ, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2018. Εκεί, κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις της και συμβάλλοντας τα μέγιστα σε αυτές τις επιτυχίες του αθηναϊκού συλλόγου.

Η σεζόν 2018-2019 την βρίσκει για πρώτη φορά στα ασπρόμαυρα, αφού έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί για τον ΠΑΟΚ mαteco. Με τον ‘Δικέφαλο’ κατακτά το νταμπλ στην πρώτη της σεζόν στα ασπρόμαυρα, μένοντας στη Θεσσαλονίκη τη μισή σεζόν 2019-20.

Τον Δεκέμβριο του 2020 κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, πηγαίνοντας στην Ισπανία για λογαριασμό της Rocasa Gran Canaria. Η μοναδική της εμπειρία στο υψηλού επιπέδου ισπανικό πρωτάθλημα συνοδεύεται με την κατάκτηση του EHF Women’s Cup, με την Ελληνίδα περιφερειακό να φτάνει στην κορυφή της Ευρώπης.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στην Αυστρία για λογαριασμό της Dornbirn, ούσα η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος Αυστρίας μέχρι και τη διακοπή λόγω των εορτών. Παράλληλα, η Αγνή Ζυγούρα συνδύασε το χάντμπολ με την επαγγελματική της καριέρα, καθώς εργαζόταν ως οδοντοτεχνίτρια.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας μας, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της.

Καλώς ήρθες στο ‘σπίτι’ σου Αγνή»!

Από την άλλη για την πίβοτ από την Βόρεια Μακεδονία, ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Sanja Dabevska, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Γεννημένη στα Σκόπια στις 3/4/1996, η Sanja Dabevska αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 185cm».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ