fbpx

Handball Premier, 16η αγωνιστική: Τα βλέμματα στην αναμέτρηση Διομήδης Άργους-Ολυμπιακός

Handball Premier, 16η αγωνιστική: Τα βλέμματα στην αναμέτρηση Διομήδης Άργους-Ολυμπιακός

Σε μια δόση θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική της Handball Premier, με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Ο “χορός” των αναμετρήσεων θα ανοίξει στα Βριλήσσια με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από μία άνετη νίκη-πρόκριση επί της Πυλαίας στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών.

Αμέσως μετά, η Δράμα που αγωνιστικά έδειξε σε καλή κατάσταση και ξεπέρασε γρήγορα το σοκ της ήττας από τον Ιωνικό, έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην ΧΑΝΘ, που έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Αερωπός, που θα αντιμετωπίσει την Πυλαία. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν την 5η θέση μαζί με Δούκα και Δράμα και με τις χειμερινές μεταγραφές αναμένονται να είναι ακόμα πιο δυνατοί. Η Πυλαία παλεύει για την παραμονή και υπέστη σκληρή εντός έδρας ήττα από τον Δούκα, η οποία σε συνδυασμό με τη νίκη του Ιωνικού επί της Δράμας, την έφερε σε δύσκολη θέση.

Ο ΠΑΟΚ μετά τον εντός έδρας αποκλεισμό από τον Δούκα στο Κύπελλο, έχασε τον ένα από τους δύο στόχους της σεζόν και πλέον στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα, προσπαθώντας να πλασαριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει των πλέι οφ. Κόντρα στον Ζαφειράκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το μεγάλο φαβορί.

Στην Αργολίδα θα διεξαχθεί το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής ανάμεσα στον 4ο της βαθμολογίας Διομήδη και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι είχαν να αγωνιστούν για μεγάλο διάστημα, καθώς δεν είχαν στη διάθεση τους τον Μπετζιλαλί που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική Αλγερίας, ενώ έχασαν και τον αρχηγό τους Χάρη Μάλλιο που πήρε μεταγραφή στη Γαλλική Νανσί.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλειες, αφού γνωρίζουν ότι ακόμα και η ισοπαλία, πιθανά θα του στερήσει την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας.

Πανόραμα 16ης αγωνιστικής Handball Premier:

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023:
15:00 | ΕΣΝ Βριλησσίων-ΑΕΚ
18:00 | Bianco Monte Δράμα-ΧΑΝΘ
18:00 | Αερωπός Έδεσσας-ΑΕΣΧ Πυλαίας
18:00 | ΠΑΟΚ-Ζαφειράκης Νάουσας
18:00 | Διομήδης Άργους-Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 15 αγώνες):
Ολυμπιακός 28
ΑΕΚ 25
ΠΑΟΚ 25
Διομήδης 18
Δράμα 14
Αερωπός 12
ΑΣΕΔ 12
Ιωνικός ΝΦ 10
Πυλαία 9
Ζαφειράκης 9
Βριλήσσια 8
ΧΑΝΘ 2

Πανόραμα 15ης αγωνιστικής Handball Premier:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023:
Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-Αερωπός Έδεσσας ManDynamic 23-22
Ιωνικός Affidea-Bianco Monte Δράμα 30-19
ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΑΣΕ Δούκα 29-31
ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ 24-37

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ