fbpx

Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών: Δυνατές αναμετρήσεις σε Δράμα, Μίκρα και ΟΑΚΑ – Το πανόραμα των προημιτελικών

Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών: Δυνατές αναμετρήσεις σε Δράμα, Μίκρα και ΟΑΚΑ – Το πανόραμα των προημιτελικών

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των προημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, σε Δράμα, Μίκρα και ΟΑΚΑ, την Τετάρτη 25/01, και όλες έχουν τους δικό τους (ξεχωριστό) ενδιαφέρον.

Στις 17:00, στο κλειστό «Κραχτίδη» η Bianco Monte Δράμα υποδέχεται τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από κακές εμφανίσεις στη Handball Premier. Οι αυριανοί γηπεδούχοι ηττήθηκαν το Σαββατοκύριακο από τον Ιωνικό με 30-19, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν οριακά (23-22) τον Αερωπό.

Στις 18:00, στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΑΣΕ Δούκα, με τις δύο ομάδες να έχουν βρεθεί ήδη δύο φορές αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Handball Premier. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά μετράει ισάριθμες νίκες, και έχει το ψυχολογικό αβαντάζ για την αυριανή αναμέτρηση.

Την ίδια ώρα (18:00), η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την ΑΕΣΧ Πυλαίας στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Final 4. Παρόλα αυτά, η Πυλαία θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη ξανά, μιας και είναι η κάτοχος του τροπαίου.

Το πανόραμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών:

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου:
17:00 | Bianco Monte Δράμα-Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
18:00 | ΠΑΟΚ-ΑΣΕ Δούκας
18:00 | ΑΕΚ-ΑΕΣΧ Πυλαίας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ