fbpx

Παγκόσμιο: Στον κυρίως γύρο Ισλανδία και Πολωνία (vid)

Παγκόσμιο: Στον κυρίως γύρο Ισλανδία και Πολωνία (vid)

Ισλανδία και Πολωνία έγινα οι πιο πρόσφατες ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στον κυρίως γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος μετά τις νίκες τους επί Νότιας Κορέας και Σαουδικής Αραβίας αντίστοιχα.

 Η Ισλανδία νίκησε 38-25 τη Νότια Κορέα ενώ η Πολωνία επιβλήθηκε της Σαουδικής Αραβίας με 27-24. Ο Όντιν Πορ Ριχάροσον ήταν ασταμάτητος για τους Ισλανδούς απέναντι στην ασιατική ομάδα με 11 γκολ. Η συνδιοργανώτρια Πολωνία είχε τον Αρκάντιους Μόριτο σε μεγάλη βραδιά με 9 γκολ ενώ ο Σίμον Σίτσκο ακολούθησε με 8.

 Στα άλλα ματς της ημέρας η Βραζιλία νίκησε το Πράσινο Ακρωτήρι με 30-28 με τις 2 ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους και με τη νίκη της η Βραζιλία τερμάτισε δεύτερη στον τρίτο όμιλο και θα μπει στην επόμενη φάση με 2 βαθμούς. Η Γαλλία πήρε τη νίκη και στα 3 της ματς επικρατώντας 35-31 της Σλοβενίας και ως πρωτοπόρος από το δεύτερο όμιλο προχωρά στον επόμενο γύρο με τέσσερις βαθμούς ενώ η Σλοβενία θα έχει δύο.

 Η Ισπανία δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στο Ιράν το οποίο νίκησε με 35-22 ενώ η Πορτογαλία επιβλήθηκε της Ουγγαρίας με 27-20 τερματίζοντας στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου με την Ισλανδία και την Ουγγαρία να την ακολουθούν. Η Σουηδία πήρε την κορυφή στον τρίτο όμιλο με το εντυπωσιακό 47-12 επί της Ουρουγουάης. Το Μαυροβούνιο πήρε τη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο πίσω από την Ισπανία μετά τη νίκη με 35-33 επί της Χιλής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ