fbpx

Παγκόσμιο: Πέρασε στον επόμενο γύρο η Δανία (vid)

Παγκόσμιο: Πέρασε στον επόμενο γύρο η Δανία (vid)

Η κάτοχος του τίτλου Δανία πέρασε στον κυρίως γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος με εμφατικό τρόπο καθώς επικράτησε με 36-21 του Μπαχρέιν.

 Τη Δανία ακολούθησαν Κατάρ, Ολλανδία, Γερμανία και Αίγυπτος ενώ το Βέλγιο και η Κροατία σημείωσαν τις πρώτες τους νίκες στη διοργάνωση. Ο Ματίας Γκίντσελ κατάφερε να βρει δίχτυα 9 φορές για τη Δανία η οποία σκόραρε με 11 διαφορετικούς παίκτες. Με αυτή τη νίκη, εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο ένα ματς πριν το τέλος.

 Το Κατάρ επιβλήθηκε της Αλγερίας με 29-24 με τους Γιόβαν Γκάτσεβιτς και Αχμάντ Μανταντί να κλέβουν την παράσταση. Την πρόκριση πήρε και η Ολλανδία η οποία νίκησε 34-24 τη Βόρεια Μακεδονία με πρωταγωνιστή τον Κάι Σμιτς που είχε 10 γκολ. Η Γερμανία πέρασε νικώντας δύσκολα με 34-33 την Σερβία ενώ η Αίγυπτος έγινε η πρώτη ομάδα από τον 7ο όμιλο που πήρε την πρόκριση νικώντας 30-19 το Μαρόκο.

 Ο Λούκας Μέρτενς και ο αρχηγός Γιοχάνες Γκόλα πέτυχαν από 7 και 6 γκολ αντίστοιχα για τη Γερμανία ενώ η Αίγυπτος βασίστηκε στον Χασάν Καντάχ. Η Κροατία συνέτριψε με 40-22 τις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ το Βέλγιο έκανε βήμα πρόκρισης με τη νίκη 32-29 επί της Τυνησίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ