fbpx

Δημήτρης Πελεκίδης: «Η ομάδα είναι μέσα και στους δύο στόχους – Ευελπιστούμε για περισσότερες επιτυχίες»

Δημήτρης Πελεκίδης: «Η ομάδα είναι μέσα και στους δύο στόχους – Ευελπιστούμε για περισσότερες επιτυχίες»

Ευχαριστημένος με τις παίκτριές του εμφανίστηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, που έβαλε θετικό πρόσημο στην αξιολόγηση της ομάδας του για το 2022.

Ο Έλληνας τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» κρατάει από τη χρονιά που φεύγει τις δύο κατακτήσεις τίτλων, ενώ κλείνει το λόγο του στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τους φιλάθλους.

«Σίγουρα η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την πρόκριση μας στο Final-4 του Κυπέλλου, που ήταν ένας από τους πρώτους στόχους μας. Είναι θετικός ο απολογισμός διότι η ομάδα είναι μέσα και στους δύο στόχους», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πελεκίδης.

«Στο κομμάτι της Ευρώπης η ομάδα έμεινε εκτός στους «32» από μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, αφού πέρασε την Μέταλουργκ. Νομίζω μόνο θετικό είναι το πρόσημο, η ομάδα όσο περνάει ο καιρός παρουσιάζει ολοένα και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και ευελπιστούμε για περισσότερες επιτυχίες».

Σχετικά με το τι κρατάει από το 2022, είπε: «Φυσικά κρατάω τους δύο τίτλους που κατακτήσαμε, δηλαδή το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ. Μέσα από μία πολύ δύσκολη χρονιά η αλήθεια είναι, διότι πέρσι δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο βρήκαμε τις ισορροπίες μας στο δεύτερο μισό της χρονιάς, η ομάδα έδειξε αντανακλαστικά και η κατάκτηση των δύο τίτλων το απέδειξαν».

Το μήνυμα που στέλνει προς του φιλάθλους της ομάδας: «Το 2022 πέρασε, ό,τι και να μας έφερε. Πρέπει να προχωράμε μπροστά, θέλω ο κόσμος να προχωράει μπροστά πάντα με χαμόγελα και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες, πάντα με αισιοδοξία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ