fbpx

Κύπελλο Ελλάδος: Ντέρμπι σε Καματερό και Πυλαία – Το πανόραμα

Κύπελλο Ελλάδος: Ντέρμπι σε Καματερό και Πυλαία – Το πανόραμα

Αύριο Τετάρτη 21/12 θα διεξαχθούν τέσσερις προημιτελικοί αγώνες, για το Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών, και το ενδιαφέρον μοιράζεται εξίσου το ίδιο και στις τέσσερις αναμετρήσεις.

Την αγωνιστική δράση ξεκινά η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αναγέννηση Άρτας και ΑΕΠ Πανόραμα (18:00), με τις γηπεδούχες λόγω έδρας να έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά και επειδή στο πρωτάθλημα είχαν επικρατήσει με 31-33 στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, η προσοχή μας μεταφέρεται στον αγώνα μεταξύ ΑΕΣΧ Πυλαίας και ΠΑΟΚ Mateco (18:30). Η δεύτερη της βαθμολογικής κατάταξης Πυλαία αντιμετωπίζει τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, που ταυτόχρονα είναι και ο νικητής του θεσμού τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το πάνω χέρι μέχρι τώρα (για φέτος) το έχει η γηπεδούχος ομάδα, λόγω της επικράτησής της με 27-31 επί του “Δικέφαλου” στο πρωτάθλημα.

Στις 21:30 θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις, αρχικά ανάμεσα σε ΓΣΑ Καματερού και ΑΕΚ, και τη δεύτερη ανάμεσα σε Αθηναϊκό και ΟΦΝ Ιωνίας. Αναφορικά με την πρώτη, πρόκειται για “μάχη” μεταξύ του 5ου και του 6ου στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 Γυναικών, ενώ στη δεύτερη αναμετρούνται ο Αθηναϊκός της Α2 Γυναικών με την πρωτοπόρο, και αήττητο, της πρώτης κατηγορίας.

Το πανόραμα της φάσης των “8” του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών:

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου:
18:00 Αναγέννηση Άρτας-ΑΕΠ Πανόραμα
18:30 ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ Mateco
21:30 ΓΑΣ Καματερού-ΑΕΚ
21:30 Αθηναϊκός-ΟΦΝ Ιωνίας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ