fbpx

Νικολαΐδης: «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, πάμε για να κερδίσουμε»

Νικολαΐδης: «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, πάμε για να κερδίσουμε»

Την Τετάρτη (14/12, 21:00) η AEK κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι “κιτρινόμαυροι”, στοχεύουν μόνο στη νίκη, ώστε να συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για την αναμέτρηση μίλησε ο αχηγός της Ένωσης, Παναγιώτης Νικολαΐδης, λέγοντας τα εξής: «Σίγουρα μετά από έναν εκτός πλάνων αποκλεισμό από την Ευρώπη η ομάδα επέστρεψε στενοχωρημένη. Και είναι λογικό όταν έχεις υψηλούς στόχους, αλλά θεωρώ ότι ξέρουμε και έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Έτσι οφείλει να κάνει μια ομάδα. Αυτός είναι ο αθλητισμός.

Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και η αλλαγή προπονητή σίγουρα θα φέρει αλλαγές στο παιχνίδι του και θα εμφανιστεί διαφορετικός. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και πάμε για να το κερδίσουμε. Δουλεύουμε από την αρχή της χρόνιας για τέτοια ματς. Θεωρώ πως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, όλα όμως θα κριθούν τον Μάιο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ