fbpx

ΠΑΟΚ-Κομπιέρζιτσε 23-28: Δεύτερη ήττα για τον “Δικέφαλο” του Βορρά και μένει εκτός Ευρώπης

ΠΑΟΚ-Κομπιέρζιτσε 23-28: Δεύτερη ήττα για τον “Δικέφαλο” του Βορρά και μένει εκτός Ευρώπης

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Κομπιέρζιτσε, μιας και έχασε και στο κλειστό της Μίκρας με σκορ 23-28, και μένει εκτός συνέχειας από το EHF European Cup, στα πλαίσια της φάσης των “32”.

O «Δικέφαλος» του Βορρά, παρά την καλή εμφάνιση, και την ήττα με 26-23 στην Πολωνία πριν μία εβδομάδα, σκορ που άφηνε υποσχέσεις και σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη και αποκλείστηκε.

Οι παίκτριες της Ελληνικής ομάδας βρίσκονταν πίσω στο σκορ στα περισσότερα διαστήματα του αγώνα, έμεναν κοντά στις φιλοξενούμενες, αλλά δεν έφτασαν στην ανατροπή.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 3, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου, Βράνσιτς, Χριστοφόρις, Καπρινιώτη, Σαμολαδά, Αμβροσιάδου, Σεβδίλη 4, Γκόμες, Ζενελι 1, Μποριζόφσκα 2, Γκρμπάβτσεβιτς 6, Ριμπέιρο 1, Μπουράτο 6.

Κομπιέρζιτσε: Κόβαλτσικ, Όλεκ 6, Κουχάρσκα, Τόμτσικ 2, Μπουκλάρεβιτζ 3, Γιάνας 3, Βιέρτελακ 6, Κοζιόλ, Ντομαγκάλσκα, Ιβάνοβιτς, Τσιγκάν, Ντεσποντόβσκα, Σούπικ 4, Βίτσικ 2, Ντος Σάντος 2, Τσοζνιάτσκα

Διαιτητές: ΙβανάουσκαςΓιαντσεβίτσιους (Λιθουανία),
Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 2/3-1/3

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ