fbpx

Handball Premier, 11η αγωνιστική: “Αυλαία” στον Α’ γύρο με τέσσερις αναμετρήσεις

Handball Premier, 11η αγωνιστική: “Αυλαία” στον Α’ γύρο με τέσσερις αναμετρήσεις

Με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων, ολοκληρώνεται το Σάββατο (3/12) η 11η αγωνιστική της Handball Premier που σηματοδοτεί και το φινάλε του Α’ γύρου του πρωταθλήματος.

Στα Βριλήσσια η τοπική ομάδα που διανύει καλή σεζόν στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από ήττα εκτός προγράμματος εντός έδρας από τον Διομήδη Άργους. Οι γηπεδούχοι που είναι ιδιαίτερα μαχητικοί εντός έδρας δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον φορμαρισμένο και πολύτιμο περιφερειακό διεθνή με την Εθνική Νέων Μιχάλη Στάθη που χτύπησε στον ώμο. Ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, αφού βρίσκεται ήδη στο -6 από την κορυφή και στο -5 από τη 2η θέση.

Μεγάλο παιχνίδι με φόντο την τετράδα θα διεξαχθεί στην Αργολίδα με τον Διομήδη Άργους να φιλοξενεί τη Δράμα. Ο Διομήδης μετά το μεγάλο “διπλό” επί του ΠΑΟΚ έχει ανεβασμένο ηθικό και έχει την ευκαιρία με νίκη στην έδρα του να γίνει φαβορί για την 4η θέση, αφού θα απομακρυνθεί από Δράμα και Δούκα. Από την άλλη πλευρά, η Δράμα έχασε έδαφος μετά την ήττα από τον Αερωπό και θα ψάξει να βρει αλλού τους βαθμούς αυτούς που έχασε και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνει μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας, την οποία μέχρι στιγμή στη σεζόν δεν έχει καταφέρει να κάνει.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στην Έδεσσα, απέναντι σε δύο φορμαρισμένες ομάδες τον Αερωπό και τον Ιωνικό, οι οποίες προέρχονται από νίκες και καλές εμφανίσεις. Ο Αερωπός μετά το μεγάλο “διπλό” στη Δράμα θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με στόχο να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη εξάδα, ενώ ο Ιωνικός ψάχνει μία νίκη εκτός έδρας, η οποί θα του δώσει άλλον αέρα ενόψει του Β’ γύρου. Μπαλάσκας, Σ. Αϊβαλιώτης και ο Γιάννης Βασιλείου που χτύπησε στην τελευταία προπόνηση, είναι νοκ- άουτ για τον Ιωνικό.

Κομβικής σημασίας παιχνίδι για την Πυλαία και τη ΧΑΝΘ θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο ομάδες βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο και καίγονται για βαθμούς. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι αν δεν πάρουν αυτό το ματς, θα τεθεί εν αμφιβόλω η παραμονή της στην κατηγορία, ενώ από την άλλη πλευρά η ΧΑΝΘ θα παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την σωτηρία, αφού ήδη βρίσκεται αρκετούς βαθμούς μακριά από ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Εκτός για τη ΧΑΝΘ θα είναι ο Καράγγελος.

Το πανόραμα της 11ης αγωνιστικής:
Ολυμπιακός-Ζαφειράκης Νάουσας 32-22
ΑΕΚ-ΑΣΕ Δούκας 41-23

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022
15:00 | ΕΣΝ Βριλησσίων-ΠΑΟΚ
16:00 | Διομήδης Άργους-Bianco Monte Δράμα 1986
18:00 | Αερωπός Έδεσσας ManDynamic-Ιωνικός Affidea
18:00 | ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΧΑΝΘ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
1. ΑΕΚ 21
2. Ολυμπιακός 20
3. ΠΑΟΚ 15
4. Διομήδης 12
5. ΓΣ Δράμας 11
6. ΑΣΕ Δούκα 10
7. Αερωπός Έδεσσας 8
8. Ζαφειράκης 7
9. Ιωνικός ΝΦ 7
10. Βριλήσσια 6
11. Πυλαία 5
12. ΧΑΝΘ 2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ