fbpx

European Cup Γυναικών: Να ξεκινήσουν με το “δεξί” στον 3ο γύρο θέλουν ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Άρτας

European Cup Γυναικών: Να ξεκινήσουν με το “δεξί” στον 3ο γύρο θέλουν ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Άρτας

Έτοιμες για τον 3ο γύρο του European Cup της EHF, είναι οι γυναικείες ομάδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ και της Αναγέννησης Άρτας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Πολωνία για να αντιμετωπίσει το Σάββατο (3/12, 18:00) την Γκμίνη, στο Κομπιέρζιτσε.

Η πολωνική ομάδα, αναδείχθηκε πέρσι κυπελλούχος Πολωνίας, αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και στον δεύτερο γύρο είχε αποκλείσει με δύο νίκες την Φεριζάχ από το Κόσοβο. O αγώνας θα γίνει στο γυμναστήριο χωρητικότητας 800 θεατών που φέρει το όνομα του σπουδαίου Πολωνού καλαθοσφαιριστή Άνταμ Βόιτσικ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2017 σε ηλικία 47 ετών και μεταξύ άλλων χωρών είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα με τα χρώματα του Περιστερίου.

Από την άλλη, η Αναγέννηση Άρτας αντιμετωπίζει στη Γιαγκόντινα της Σερβίας τη Ζορκ το Σάββατο (3/12, 20:00). Η σέρβικη ομάδα έχει συχνή παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα τα τελευταία χρόνια, χωρίς να διακριθεί.

Η αντίπαλος της Άρτας, έχει τέσσερα πρωταθλήματα Σερβίας, με τελευταίο το 2021 και είναι πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα. Ακόμα, πέρασε χωρίς αγώνα στον τρίτο γύρο της φετινής διοργάνωσης, ενώ η Αναγέννηση απέκλεισε στον δεύτερο γύρο τη βουλγάρικη Μπιάλα. H αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο μεγάλο γυμναστήριο της πόλης, χωρητικότητας 3.000 θεατών.

Πρόγραμμα 3ου γύρου European Cup

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022
18:00 | Γκμίνη-ΠΑΟΚ
20:00 | Ζορκ-Αναγέννηση Άρτας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ