fbpx

Δράμα-Αερωπός Έδεσσας 23-26: Σπουδαίο διπλό στη Δράμα για Αερωπό

Δράμα-Αερωπός Έδεσσας 23-26: Σπουδαίο διπλό στη Δράμα για Αερωπό

Σημαντική νίκη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier πήρε ο Αερωπός Έδεσσας στη Δράμα επί της του τοπικού ΓΣ με 26-23.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και στην ουσία «έχτισαν» πάνω σε αυτό. Η Δράμα αντέδρασε και πέρασε μπροστά με 16-14 με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι και το 55′.

Με πρωταγωνιστές τους Αθανασιάδη, Κουκουτσίδη, Μποκάρεφ και Μυροδουλάκη που πέτυχαν τα 23 από τα 26 γκολ της ομάδας τους, ο Αερωπός ήταν καλύτερος στο τελευταίο πεντάλεπτο και έφτασε στη νίκη. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Σίνα με έξι τέρματα.

Ο Αερωπός ανέβηκε έτσι στους 8 βαθμούς με την τέταρτη νίκη του και είναι στην 7η θέση, ενώ η Δράμα έμεινε στους 11 πόντους και στην 4η θέση.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 1-3, 1-5, 6-7, 7-11, 10-14 (ημχ), 13-14, 16-14, 17-18, 19-19, 21-21, 23-26

Δράμα ’86 (Βαλαβάνης): Βασιλείου, Παπάζογλου, Μπάρμπας, Μωραΐτης 4, Λαζαρίδης, Χαϊτίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος 2, Τορνικίδης, Τόσκας 3, Καλαϊτζίδης, Παπαγεωργίου 1, Ζιβούλοβιτς 3, Παπαδόπουλος 4, Σίνα 6.

Αερωπός (Τούτσης): Κωστακίδης 2, Τσέλιος, Μαυροδουλάκης 5, Μήγγας, Αθανασιάδης 6, Βέρεμτσουκ, Κουκουτσίδης 6, Μποκάρεφ 6, Μυλωνάς, Μπούλκιν, Γεωργαλής, Παπαγιάννης 1, Γιαννούσης, Μπούτκαρης, Τοτίδης.

Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος. Δίλεπτα: 4-3. Πέναλτι: 1/1 – 1/1

Δηλώσεις στο γραφείου Τύπου της ΟΧΕ

Κώστας Τούτσης (τεχνικός Αερωπού): «Είναι μια μεγάλη νίκη, από αυτή την έδρα πέρασε μόνο ο Ολυμπιακός και δύσκολα. Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ καλά με τη βοήθεια και του τερματοφύλακα μας. Δεχθήκαμε μόνο 10 γκολ, από μία ομάδα που έχει καλή επίθεση. Δυστυχώς κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, δεχθήκαμε 6-0 σερί. Αντιδράσαμε όμως σωστά και με ηρεμία και συγκέντρωση καταφέραμε να πάρουμε μία δίκαιη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Ιωνικό, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε για να έχει αξία η σημερινή νίκη».

Σάκης Βαλαβάνης (Προπονητής Δράμας): «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο παρότι βγάλαμε φάσεις, δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ με τίποτα. Ο τερματοφύλακας του Αερωπού ήταν εξαιρετικός. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, αλλά… το πνεύμα ήθελα, αλλά το σώμα δεν μπορούμε. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια. Ο Αερωπός είχε το κάτι παραπάνω και κέρδισε δίκαια και καθαρά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ