fbpx

Κύπελλο Γυναικών: Την Τετάρτη (16/12) η κλήρωση για τις εννέα ομάδες

Κύπελλο Γυναικών: Την Τετάρτη (16/12) η κλήρωση για τις εννέα ομάδες

Όλα είναι έτοιμα για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΟΧΕ, την Τετάρτη (16/11, 14:00).

Στην διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή οι εννέα ομάδες που συνεχίζουν στην Α1 μετά την αποχώρηση του Φίλιππου Βέροιας (Νέα Ιωνία, ΠΑΟΚ, Πανόραμα, ΑΕΣΧ Πυλαίας, Αναγέννηση Άρτας, ΑΕΚ, ΓΑΣ Καματερού, Ορφέας Σουρωτής, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού), καθώς και πέντε σωματεία από την Α2 (Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Αθηναϊκός, Ζαφειράκης Νάουσας, Ελπίδες Αμυνταίου και Ορφέας Κατερίνης).

Όπως ανακοίνωσε σήμερα (16/11) η ΟΧΕ, στον 1ο γύρο, οι αγώνες του οποίου είναι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου, θα προκύψουν μετά από κλήρωση έξι ζευγάρια, ενώ δύο ομάδες θα προκριθούν χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο. Εκεί οι έξι ομάδες που προκρίθηκαν από τον 1ο γύρο και οι άλλες δύο θα σχηματίσουν τα ζευγάρια των προημιτελικών, από τα οποία θα προκύψει η τετράδα του Final-4. Οι αγώνες των “8” είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ενώ το Final-4 θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 4-5 Φεβρουαρίου.

Nα σημειωθεί ότι, σε περίπτωση που στον 1ο και τον 2ο γύρο κληρωθεί ομάδα της Α1 με ομάδα της Α2, ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της Α2, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ