fbpx

EHF European Cup: Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης

EHF European Cup: Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο (5-6/11) στις ρεβάνς του 2ου γύρου του EHF European Cup, με στόχο να σφραγίσουν την πρόκριση για τη συνέχεια του θεσμού.

Η Ένωση παρότι νίκησε 35-30 στο πρώτο παιχνίδι και έχει και σημαντικές απουσίες απ’ την αποστολή της, θέλει να κάνει το 2/2 στην Ολλανδία και να πάρει την πρόκριση, σε μία διοργάνωση που κατέκτησε το 2021. Ο Αλέξης Αλβανός έχει πάρει στην αποστολή τους εξής παίκτες: Mάτσκεβιτς, Καλαμάτας, Κεδέρης, Τικ, Καλόμοιρος, Σόκολιτς, Λέμος, Τσιτομπί, Κοτσιώνης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Ρογκούλσκι, Αλμέιδα.

Μετά τη νίκη με 34-24 στον πρώτο αγώνα, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Βοσνία για τη ρεβάνς με την Σλόμποντα Τούζλα. Οι “ερυθρόλευκοι” κρατούν την τύχη στα χέρια τους και θέλουν να παρουσιάσουν ανάλογη εμφάνιση και στην έδρα της Σλόμποντα, ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκριση στις 32 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Απόντες θα είναι οι Μοντόρο, Μπάουερ και Μπάγιος.

Στο “Σπίτι του Χάντμπολ”, στη Μίκρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (6/11) την κροατική Σεσβέτ, με στόχο να ανατρέψει τη διαφορά της ήττας με 29-24 του πρώτου αγώνα.

Το πρόγραμμα για τις Ελληνικές ομάδες στο European Cup:
Σαββατο 5/11
20:00 Χάρι Απ-ΑΕΚ

Σάββατο 5/11
21:00 Σλόμποντα Τούζλα-Ολυμπιακός

Κυριακή 6/11
16:00 ΠΑΟΚ-Σεσβέτ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ