fbpx

Σεσβέτ-ΠΑΟΚ 29-24: Ήττα για τον «Δικέφαλο» και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς

Σεσβέτ-ΠΑΟΚ 29-24: Ήττα για τον «Δικέφαλο» και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη Σεσβέτ στην Κροατία με 29-24, στον 1ο αγώνα του για τον 2ο γύρο του EHF European Cup, και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή 06/11.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο δύσκολα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», που βρέθηκε να χάνει με 29-20 στο 53:40, ωστόσο κατάφερε με ένα σερί 4-0 να ρίξει τη διαφορά στα πέντε γκολ, που είναι σαφώς αναστρέψιμη στη ρεβάνς.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε κακή μέρα επιθετικά με 53% ποσοστό ευστοχίας, παρόλο που οι τερματοφύλακές του ΠΑΟΚ είχαν ποσοστό αποτελεσματικότητας 31% έναντι 27% των Κροατών.

Ο Νικόλας Κουκμίσης σήκωσε το βάρος στο σκοράρισμα με επτά τέρματα από πλευράς ΠΑΟΚ, με 4/6 σουτ και 3/4 πέναλτι, ενώ είχε και τρεις ασίστ.

MRK Sesvete (Ιβάντιτσα): Πέριτς, Κάπριτς, Τόπιτς 5, Ν. Γέλοβτσιτς. Τζ. Γέλοβτσιτς, Ντούμενσιτς 5, Πούριτς, Χρσάκ 3, Σούκερ 5, Ζάκιτς, Γκάβριτς 6, Ζόβακ, Στρκοβιτς, Τσούλο, Φίνεκ 4, Λούκασετς 1.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Δούγιας, Ελευθεριάδης 3, Τσαμουρίδης 1, Νικολαΐδης 2, Παπάζογλου 2, Βελισσαρίου, Αποστόλου, Τριανταφυλλίδης 1, Μοισίλοφ, Τσαναξίδης 4, Κουκμίσης 7, Καβουσανάκης 1, Λαδάκης, Τζωρτζίνης 3, Γιαβασίδης.

Διαιτητές: Τσέμα – Τζάγια (Κόσοβο). Δίλεπτα: 7-4. Πέναλτι: 0/1-3/5

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ