fbpx

EHF European Cup: Μπαίνουν στη “μάχη” Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

EHF European Cup: Μπαίνουν στη “μάχη” Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Για το Game 1 του Round 2 του EHF European Cup, θα αναμετρηθούν την Κυριακή (30/10), οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Άλλη μία ευρωπαϊκή σελίδα προσθέτει στην ιστορία της η ΑΕΚ, καθώς την Κυριακή (30/10, 17:00) η ομάδα Χάντμπολ υποδέχεται την Χάρι Απ. Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού, στοχεύει στο να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, έχοντας στο πλευρό της τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, που καλείται για ακόμα μία φορά να γεμίσει το γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30, την Σλομπόντα Τούζλα στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης. Κόντρα στην ομάδα από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, πριν από τη ρεβάνς στην Τούζλα, το άλλο Σάββατο (5/11).

Τέλος, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κροατία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, την Σεσβέτ. Ο “Δικέφαλος”, μετά το 5/5 στην Handball Premier με την εντός έδρας επικράτηση επί της ΧΑΝΘ, στρέφει το βλέμμα τους στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, έχοντας ως στόχο να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Η κροατική ομάδα, βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ