fbpx

Θέμης Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ και ο κόσμος της είναι κάτι πολύ όμορφο»

Θέμης Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ και ο κόσμος της είναι κάτι πολύ όμορφο»

H ΑΕΚ έφτασε εύκολα στη νίκη κόντρα στα Βριλήσσια για την 5η αγωνιστική της Handball Premier. Κορυφαίος από τους “κιτρινόμαυρους αναδεικνύθηκε ο Θέμης Ηλιόπουλος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο MVP της αναμέτρησης, μίλησε στo aek.gr για τη νίκη της Ένωσης, για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Κυριακής (30/10), αναφέροντας τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να παρουσιαστούμε σοβαροί, γιατί τα Βριλήσσια έχουν καλή εικόνα μέχρι στιγμής. Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα και σημαντική ήταν η επιστροφή του Καλόμοιρου για όλους μας. Για τον αγώνα της Κυριακής (30/10) θα μελετήσουμε προσεκτικά τον αντίπαλο μας, είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε. Αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει και πιάσουμε καλή απόδοση δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα».

Οι φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο γήπεδο κόντρα στα Βριλήσσια και βοήθησαν όπως κάθε φορά αρκετά στην απόδοση της ομάδας. Για το γεγονός αυτό ο Ηλιόπουλος είπε: «Ο κόσμος μας δίνει, ώθηση και δύναμη. Αισθανόμαστε ωραία όταν παίζουμε μπροστά στους οπαδούς μας και ελπίζω να έρθει στο γήπεδο να μας βοηθήσει και να γιορτάσουμε μαζί μια νίκη. Η ΑΕΚ και ο κόσμος της είναι κάτι πολύ όμορφο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ