fbpx

Handball Premier, 4η αγωνιστική: Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Δούκα με την Πυλαία

Handball Premier, 4η αγωνιστική: Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Δούκα με την Πυλαία

Μετά από δύο εβδομάδες χωρίς αγώνες για την Handball Premier, ξεκινούν ξανά από εκεί που σταμάτησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων, δηλαδή, από την 4η αγωνιστική.

ΑΣΕ Δούκας-Πυλαία(23/10, 16:00)

Στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” στο ΟΑΚΑ, ο ΑΣΕ Δούκα θα υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή (23/10) στις 16:00 την Πυλαία. Μια αναμέτρηση που αναμφισβήτητα ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Οι γηπεδούχοι μετρούν μέχρι στιγμής έναν βαθμό από την ισοπαλία τους μέσα στη Δράμα και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πετύχουν την πρώτη τους επικράτηση στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η Πυλαία που έχει στο ενεργητικό της μια νίκη επί του Ζαφειράκη Νάουσας έρχεται στην Αθήνα αποφασισμένη για τους δύο βαθμούς.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω live Streaming από το επίσημο κανάλι του ΑΣΕ Δούκα στο Youtube.

Δράμα-Ιωνικός Affidea(22/10, 18:00)

Δύο ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν τη χρονιά θα αναμετρηθούν στη Δράμα. Η τοπική ομάδα έχει 3 πόντους τους οποίους πήρε με μεγάλη δυσκολία κόντρα στα Βριλήσσια και τον Δούκα στην έδρα της, ενώ έχασε με κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιωνικός από την άλλη πλευρά ψάχνει ακόμα τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα με την πίεση να αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι θα έχουν από μία βασική απουσία, καθώς λόγω τραυματισμού είναι εκτός οι Ζιβούλοβιτς και Δεληχρήστος.

Αερωπός Έδεσσας-Ολυμπιακός (22/10, 18:00)

Στην πάντα δύσκολη έδρα του Αερωπού Έδεσσας δοκιμάζεται ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή. Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι δύο νίκες τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Για τις δύο ομάδες ακολουθεί ένας απαιτητικός μήνας με δύσκολο πρόγραμμα. Ο Ολυμπιακός έχει ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και αναμετρήσεις με Διομήδη, Βριλήσσια (εκτός), ΠΑΟΚ και Δράμα (εκτός), ενώ ο Αερωπός θα παίξει με Πυλαία (εκτός), Δούκα (εκτός), Διομήδη, Βριλήσσια (εκτός) και ΠΑΟΚ. Για τον Αερωπό εκτός θα είναι ο πίβοτ Φιλόσογλου.

Βριλήσσια-Ζαφειράκης Νάουσας (22/10, 15:00)

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι θα γίνει στα Βριλήσσια με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Ο νεοφώτιστος ΕΣΝ Βριλησσίων είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και ήδη έχει κερδίσει 4 πόντους στα τρία πρώτα ματς της σεζόν εν αντιθέσει με την ομάδα της Νάουσας που παραμένει χωρίς βαθμό (όπως και ο Ιωνικός) και βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα.

Από τους γηπεδούχους θα λείψει ο τραυματίας Τσαμούρης, ενώ ο Ζαφειράκης θα είναι πλήρης.

Διομήδης Άργους-ΑΕΚ (22/10, 18:00)

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ο Διομήδης Άργους θα φιλοξενήσει στη Νέα Κίο την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Handball Premier.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, αφού οι δύο ομάδες μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι οι μοναδικές που έχουν το απόλυτο 3/3 και 6 πόντους.

Ο Διομήδης παραδοσιακά έχει πολύ καλά αποτελέσματα με την ΑΕΚ, ειδικά εντός έδρας. Σε 26 συνολικά αγώνες -σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη- στην Αργολίδα οι δύο ομάδες έχουν από 12 νίκες, ενώ 2 ματς έληξαν ισόπαλα. Μάλιστα τα τελευταία 9 χρόνια (11 ματς) ο Διομήδης έχει 5 νίκες και η ΑΕΚ 4 νίκες

ΠΑΟΚ-ΧΑΝΘ(22/10, 14:00)

Με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη ΧΑΝΘ, στο γήπεδο της Μίκρας, ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου (22/10, 14:00) η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Handball Premier.

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κόντρα σε Δούκα, Δράμα και Ιωνικό, ενώ η ΧΑΝΘ νίκησε στην πρεμιέρα τον Αερωπό, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από Διομήδη και Βριλήσσια.

Στα αξιοσημείωτα είναι η παρουσία του Αποστόλη Παλάσκα, ο οποίος ως αθλητής της ΧΑΝΘ θα βρεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ, μετά από 15 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του “Δικέφαλου του Βορρά”.

Αντιθέτως, από πλευράς ΧΑΝΘ θα απουσιάσουν οι πλέι μέικερ Πετρίδης και Σαράφης, ο τερματοφύλακας Σαμαράς και ο πίβοτ Νίκος Σαρηγιαννίδης, απουσίες που κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Γιώργου Μαστορογιάννη.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ο Πάνος Γούσιος έχει ετοιμοπόλεμους τους αθλητές του και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube.

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier:

Σάββατο 22/10
14:00 ΠΑΟΚ-ΧΑΝΘ
15:00 ΕΣΝ Βριλησσίων-Ζαφειράκης Νάουσας
18:00 Διομήδης Άργους-ΑΕΚ
18:00 Bianco Monte Δράμα-Ιωνικός
18:00 Αερωπός Έδεσσας-Ολυμπιακός ΣΦΠ

Κυριακή 23/10
16:00 ΑΣΕ Δούκας-Πυλαία

Η βαθμολογία έως τώρα:

1. ΑΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 6 βαθμοί
2. Π.Α.Ο.Κ. 6 βαθμοί
3. Α.Ε.Κ. 6 βαθμοί
4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4 βαθμοί
5. ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 4 βαθμοί
6. ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ ’86 3 βαθμοί
7. Χ.Α.Ν.Θ. 2 βαθμοί
8. ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 2 βαθμοί
9. ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2 βαθμοί
10. ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1 βαθμός
11. ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 0 βαθμοί
12. ΕΓΣΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 0 βαθμοί

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ