fbpx

Προκριματικά EURO 2024, Σάκης Βαλαβάνης: «Τεράστιο επίτευγμα η επιλογή του Τόσκα στην καλύτερη 7αδα της αγωνιστικής»

Προκριματικά EURO 2024, Σάκης Βαλαβάνης: «Τεράστιο επίτευγμα η επιλογή του Τόσκα στην καλύτερη 7αδα της αγωνιστικής»

Ικανοποιημένος αλλά και υπερήφανος για τον Αχιλλέα Τόσκα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης, σχετικά με την επιλογή του αθλητή στην κορυφαία 7αδα της 2ης αγωνιστικής, των προκριματικών του EURO 2024.

Η εθνική μας ομάδα επικράτησε της Ολλανδικής με σκορ 32-28, κάνοντας ένα σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, και σε αυτό αναφέρθηκε πρώτα ο Βαλαβάνης, δίνοντας συγχαρητήρια, τόσο στους παίκτες, όσο και στο τεχνικό επιτελείο.

Χαρακτήρισε ως διαφήμιση το ότι ο παίκτης του βρίσκεται στους κορυφαίους 7 παίκτες της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών, μετά από μία εξαιρετική, ατομική και συλλογική, εμφάνιση, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο, και ως άνθρωπο, αλλά και ως αθλητή.

«Καταρχάς συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής καθώς και στο προπονητικό τιμ για την μεγάλη νίκη», είπε ο Σάκης Βαλαβάνης.

«Τεράστια διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ η επιλογή του Αχιλλέα στην καλύτερη επτάδα, ένα επίτευγμα που μας δίνει μεγάλη χαρά ακόμα περισσότερο εδώ στην Δράμα και την Προσοτσάνη.

Ένα παιδί σεμνό, που λατρεύει και ζει για το παιχνίδι, αγαπά την προπόνηση και δουλεύει συστηματικά για να γίνεται καλύτερος.

Η αλήθεια είναι ότι για εμάς που τον βλέπουμε καθημερινά να προπονείται αυτά τα χρόνια δεν μας έκανε εντύπωση αυτή η εμφάνιση του.

Ξέρει ότι πρέπει να βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού του για να γίνει ολοκληρωμένος παίχτης. Ο Θεός να του χαρίζει υγεία για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του και να μας κάνει εδώ στην Δράμα -Προσοτσάνη να φουσκώνουμε από περηφάνεια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ