fbpx

Παγκόσμιο U21: Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων με τετραήμερο καμπ

Παγκόσμιο U21: Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων με τετραήμερο καμπ

Ξεκίνησε η προετοιμασίας της Εθνικής Νέων συμμετέχοντας σε ένα τετραήμερο καμπ στην Αθήνα, ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος U21, που θα διεξαχθεί σε Ελλάδα και Γερμανία, το χρονικό διάστημα 20/06-02/07.

Στο τετραήμερο καμπ, οι νεαροί διεθνείς μας παίκτες είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν, αλλά και να αγωνιστούν σε φιλικά προετοιμασίας, κόντρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Ιωνικός και τα Βριλήσσια, υπό τις οδηγίες βέβαια του ομοσπονδιακού προπονητή, Νίκου Γεωργιάδη, που προσέγγισε το κομμάτι της τακτικής.

Αναμένεται να εντατικοποιηθεί η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τους ερχόμενους μήνες, συμμετέχοντας και σε νέα τουρνουά με φιλικό χαρακτήρα, ώστε να δέσει ακόμα περισσότερο η ομάδα.

Η Ελληνική αποστολή που συμμετείχε στο καμπ:

Καλύβας, Κοτσιώνης (ΑΕΚ), Παπαγιάννης (Αερωπός), Αλεξανδρίδης, Μπαμπατζανίδης, Κυριακίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Μπατής, Παναγιώτου, Χαριτωνίδης, Στεφανίτσης, Νικολίνταης, Γερουλάνος (ΑΣΕ Δούκα), Σίνα (Δράμα ’86), Στάθης (ΕΣΝ Βριλήσσια), Βασιλείου (Ιωνικός), Κουτουλογένης (Ολυμπιακός), Παπάζογλου, Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Δάιος (ΧΑΝΘ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ