fbpx

EHF European Cup, Μπιάλα-Αναγέννηση 26-32: Πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο η ομάδα της Άρτας

EHF European Cup, Μπιάλα-Αναγέννηση 26-32: Πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο η ομάδα της Άρτας

Η Αναγέννηση Άρτας κατάφερε και πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο του EHF European Cup των γυναικών, επικρατώντας στον δεύτερο αγώνα, στη Βουλγαρία, της Μπιάλα με 26-32.

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου (15/10), οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 21-21 με την Άρτα να εκμεταλλεύεται το σκορ και να παίρνει τη νίκη-πρόκρισης του δεύτερου μεταξύ τους αγώνα.

Το ματς

Στη αναμέτρηση της Κυριακής (16/10) η ομάδα της Αναγέννησης είχε από το ξεκίνημα καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να “χτίσει” στο πρώτο μέρος μία διαφορά τεσσάρων τερμάτων (15-19). Στο δεύτερο, οι αθλήτριες του Στέλιου Σεϊρεκίδη βελτίωσαν την άμυνά τους και με καλές επιλογές στην επίθεση μπόρεσαν να διατηρήσουν μία διαφορά ασφαλείας έως το τέλος.

Byala HC – Αναγέννηση Άρτας 26-32 (ημχ 15-19)

Διακύμανση

ΜΠΙΑΛΑ (Ζόσαν): Καρτζίλοβα, Μπάμπιλ 9, Τοντόροβα, Ι. Ιβάνοβα 3, Μπογκνάνοβα, Βελίκοβα, Τάτσε 3, Χορένκο 3, Σάλι, Κασάμποβα 2, Κ. Ιβάνοβα 4, Τσορνιάβσκα, Χασάν, Χοντσαρένκο, Τσάνοβα, Τρουβίτσινα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Σεϊρεκίδης): Κολλύρη, Δήμου, Ναντότσι 2, Σκάρα, Νούλα 7, Σπυριδοπούλου, Μούρνου 6, Σάιντοβα, Τσερέπη 1, Σουρχάν 1, Προκοπίδου 4, Κοβτούν 4, Τβετκόφσκα, Παπακοσμά, Μετέλσκα 7.

Διαιτητές: Λούνγκου – Παρασκιβ (Ρουμανία): Δίλεπτα: 2-6. Πέναλτι: 4/5 – 5/6

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ