fbpx

Euro 2024, Προκριματικά, Ζαραβίνας: «Οι εντός έδρας αγώνες σε αυτές τις προκριματικές φάσεις είναι καθοριστικοί»

Euro 2024, Προκριματικά, Ζαραβίνας: «Οι εντός έδρας αγώνες σε αυτές τις προκριματικές φάσεις είναι καθοριστικοί»

Η Ελλάδα στο χάντμπολ ανδρών υποδέχεται την Κυριακή (16/10, 18:00) την Ολλανδία στο κλειστό της Χαλκίδας (18:00) για τα προκριματικά του Euro 2024 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Ζαραβίνας, θέλει η ομάδα να κρατήσει την αγωνιστική της ταυτότητα.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε πάλι εδώ στη Χαλκίδα. Είναι σημαντικό να είμαστε σε γνώριμο περιβάλλον, σε συνθήκες που έχει προσαρμοστεί. Υπάρχει μία θετική ενέργεια, θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην αγωνιστική μας ταυτότητα και να βάλουμε τον κόσμο στην εξίσωση, να του δώσουμε το έναυσμα και τη σπίθα να μας βοηθήσει. Είναι ένα παιχνίδι που τον περιμένουμε πολύ, ένα ματς που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση του ομίλου» είπε αρχικά ο Ζαραβίνας.

«Πάντα οι εντός έδρας αγώνες σε αυτές τις προκριματικές φάσεις είναι καθοριστικοί. Χρειάζεται να έχουμε καλή απόδοση στην άμυνα, γιατί η Ολλανδία είναι ομάδα με καλές επιθετικές αρετές και ιδιαίτερα στο ένας εναντίον ενός. Είμαι σίγουρος ότι στην επίθεση θα βρούμε το γνώριμο πρόσωπο μας, αλλά το πιο σημαντικό είναι να φανούμε σκληροί στην άμυνα» πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ