fbpx

Προκριματικά EURO 2024, Γιώργος Ζαραβίνας: «Καθοριστικές οι εντός έδρας αναμετρήσεις – Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί»

Προκριματικά EURO 2024, Γιώργος Ζαραβίνας: «Καθοριστικές οι εντός έδρας αναμετρήσεις – Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί»

Ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της η Εθνική Ελλάδος, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ολλανδία, την Κυριακή στις 18:00 για τα προκριματικά του EURO 2024, με 2 προπονήσεις χθες Παρασκευή 14/10 (μία το πρωί και μία το απόγευμα), στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σαφώς και στοχεύει μόνο στη νίκη, μιας και ηττήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κροατία, και δεν είναι ώρα για ακόμα μία απώλεια, εφόσον η Εθνική στοχεύει στην πρόκριση για τα τελικά του θεσμού.

Αυτό, άλλωστε, εξέφρασε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, λέγοντας πως ειδικά οι εντός έδρας αναμετρήσεις μετράνε ακόμα περισσότερο στις προκριματικές φάσεις.

Είπε πως θέλει να δει την ομάδα του πιο ανταγωνιστικοί, απέναντι σε έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο, ενώ τόνισε πως πιθανότατα οι προκρίσεις θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική, μιας και ο όμιλος έχει ακόμα πολλές δυνατές αναμετρήσεις.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη των ομίλων. Ξέρουμε ότι σε αυτές τις προκριματικές φάσεις είναι καθοριστικό οι ομάδες να κερδίζουν εντός έδρας», δήλωσε ο Γιώργος Ζαραβίνας.

«Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι παίζουμε με έναν αντίπαλο διαφορετικού επιπέδου, αλλά θα προσπαθήσουμε όπως και στα προηγούμενα ματς που έχουμε δώσει εδώ, να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Ο αγώνας Ολλανδία- Βέλγιο έδειξε πως οι ομάδες είναι όλες ανταγωνιστικές και πως η πρόκριση θα κριθεί πιθανότατα την τελευταία αγωνιστική. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν μια σημαντική νίκη για την Ολλανδία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ