fbpx

Κανδύλας: «Έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο να κοιτάζουμε στα μάτια μεγάλες δυνάμεις του χάντμπολ»

Κανδύλας: «Έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο να κοιτάζουμε στα μάτια μεγάλες δυνάμεις του χάντμπολ»

Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου-Χαλκίδας η επίσημη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό (18:00-ertflix) αγώνα Ελλάδα-Ολλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, της Εθνικής Ανδρών, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Χαλκιδέων. Εκπρόσωπος των παικτών ήταν ο διεθνής πλέι μείκερ, Πέτρος Κανδύλας.

Ο Πέτρος Κανδύλας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε πολύ τους τοπικούς φορείς για τη φιλοξενία. Εκ μέρους των αθλητών αυτό που ειπώθηκε ότι η Χαλκίδα έχει γίνει η φυσική έδρα της Εθνικής ισχύει 100%, το νιώθουμε, είναι αυτό το έξτρα κίνητρο που μας δίνει και ο κόσμος που τον ευχαριστούμε.

Είμαστε ένας κορμός αθλητών που βρισκόμαστε μαζί 5-6 χρόνια, που παλεύουμε για μία πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει βρει τη χημεία της μέσα από τις νίκες, από τις παραστάσεις, από τις ήττες.

Έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο να κοιτάζουμε στα μάτια μεγάλες δυνάμεις του χάντμπολ και θεωρώ πως έχει έρθει η σειρά μας να πάρουμε μία πρόκριση στα τελικά του ΕURO που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη στα νέα παιδιά, στους νέους αθλητές, αύριο θα έρθουν στο γήπεδο πολλά παιδιά και θέλουμε να δουν την αγάπη, το πάθος, τη θέληση και τη πίστη που έχουμε στην Εθνική.

Η Εθνική ομάδα είναι ο καθρέπτης του ελληνικού χάντμπολ και με μία επιτυχία της ανεβαίνει όλο το άθλημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ