fbpx

EHF European Cup, Νέα Ιωνία-Βεστμάιεγιαρ 21-20: Νίκη “θρίλερ” και προβάδισμα πρόκρισης

EHF European Cup, Νέα Ιωνία-Βεστμάιεγιαρ 21-20: Νίκη “θρίλερ” και προβάδισμα πρόκρισης

Τεράστια νίκη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά για την ομάδα της Νέας Ιωνίας κόντρα στην Βεστμάιεγιαρ, για το EHF European Cup, με σκορ 21-20.

Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, τόσο στο ημίχρονο (13-11), όσο και στα μέσα της 2ης περιόδου με 5 γκολ διαφορά, κατάφερε να ολοκληρώσει μια εντυπωσιακή επιστροφή στο παιχνίδι, και να πάρει ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αυτές που διακρίθηκαν στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Ισλανδική ομάδα ήταν αναμφίβολα οι Κμίροβα και Κρίνιτς, που πέτυχαν από 4 και 7 τέρματα αντίστοιχα, ενώ και η Κεπεσίδου συνέβαλε στα μέγιστα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με 16 αποκρούσεις συνολικά.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο Κυριακή 16/10, και πάλι στην έδρα της Βεστμάιεγιαρ, με την Ελληνική ομάδα να “βολεύεται” είτε και με ισοπαλία είτε και με ήττα με 1 γκολ διαφορά, αλλά και μικρότερο σκορ, σε σχέση με το σημερινό, ώστε να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Νέα Ιωνία: Κεπεσίδου Μ., Μανιά 3, Κρίνιτς 7, Νταβίντοβιτς 2, Μουρατίδου, Ανδρίτσου, Κοτρώτσιου, Κμίροβα 4, Φράγκου 1, Κεπεσίδου Ν. 1, Γιαννοπούλου, Ντιμτσούδη 2, Χαριτίδη, Μυλωνά, Στουγιαννίδου 1, Μακρή

IBV Βεστμάναϊγιαρ: Βαβρινκόφσκα, Μπρασταρντοτίρ 4, Γκιλφαντοτίρ 5, Χαραλντσντοτίρ 3, Γιοβάνοβιτς 2, Ριτσαλντσντοτίρ 1, Γιονστοτίρ 2, Ολσεν, Εϊρισντοτίρ, Στεφανστοτίρ, Ολζοβα 1, Γιουλιουσντοτίρ 2, Χαλανστοτίρ, Ουρανουσντοτίρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ